‘Çocuklar Kadim Oyunlar Þenliði' Coþkuyla Yapýldý
Nizip Ýlçe Müftüsü Selahattin Özçelik öncülüðünde, Ýlçe Müftülüðü Din Hizmetleri Uzmaný Emin Deniz, Hz. Fatma Kur’an Kursu Öðreticisi Leyla Helvacý ve Hz. Asiye Kur’an Kursu Öðreticisi Fatma Avcý Koordinatörlüðünde, Nizip Kapalý Spor Salonunda ‘4-6 *Yaþ Çocuklar Kadim Oyunlar Þenliði' düzenlendi.
Program Ýstiklal marþý ve 4-6 Yaþ Kur’an kursu öðrencilerden Mustafa Selim Demir’ in Kur’an tilavetiyle baþladý. *Þenliðe dair bilgi veren Ýlçe Müftüsü Selahattin Özçelik, “Proje kapsamýnda 4-6 yaþ öðrencilerimiz, yetiþkin öðrencilerimiz tarafýndan kendilerine öðretilen halat çekme, balon oyunu, çuval oyunu, top oyunu gibi geleneksel oyunlarý oynadý. Bu sayede 4-6 yaþ grubu öðrencilerimiz kadim oyunlarý teyzelerinden, ninelerinden, dedelerinden velhasýl büyüklerinden öðrenme imkaný buldular.” dedi.
Nizip Kaymakamý Oðuz Alp Çaðlar katýlýmcýlara hitap etti. *4-6 yaþ Kur'an kurslarýnýn önemini *deðinen Kaymakam Çaðlar, emeði geçen herkesi tebrik etti. *
Nizip Belediye Baþkaný *Mehmet Sarý, çocuklar ve aileleri ile bir süre sohbet ederek eðitimlerine katký sunan din görevlilerine ise teþekkür etti.*
Þenlik sonrasý çocuklara çeþitli ikramlarda bulunuldu.