Hizmet Ýþ Sendikasý üyelerine iftar yemeði verdi
Hizmet Ýþ Sendikasý üyelerine iftar yemeði verdi
Hizmet-Ýþ Sendikasý Kahramanmaraþ Þube yönetimi ile sendika üyesi olan belediye çalýþanlarý iftar yemeðinde bir araya geldi.
Ýkinci Bahar Restaurantta gerçekleþen iftar öncesinde sendika yetkilileri ve sendika üyesi olan personelleriyle bir araya gelen Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Nizip Belediyesi’nde görev alan her bir personelin kendisi için çok önemli ve kýymetli olduðunu söyledi.
Ýþçi kardeþlerim benim için bu kentin mimarýdýr diyen Baþkan Sarý, “Her platformda dile getirdiðimiz gibi bizler iþçi kardeþlerimize büyük önem veriyoruz. Onlarla bir bütün olarak hareket ediyoruz. Onlarýn vermiþ olduðu hizmet doðrultusunda hýzla geliþen ve modernleþen ilçemiz hizmet alanýnda layýk olduðu yere gelmiþtir. Ben bu vesileyle alýn terleriyle bu ilçeye hizmet eden tüm iþçi kardeþlerime teþekkür ediyorum’’ dedi.
Hizmet-Ýþ Sendikasý Kahramanmaraþ Þube Baþkaný Mehmet Akif Dað ise, Ýftar davetine katýlan tüm üyelere teþekkür ediyorum. Burada amacýmýz, Bir araya gelmek, birlik ve beraberlik baðlarýmýzý güçlendirmektir. Sendika olarak her zaman emeði ile çalýþan kardeþlerimizin yanýnda olduðumuzu belirtmek isterim” dedi.
Ýftar yemeðine Belediye Baþkan vekili Salih Uygur, Belediye Baþkan yardýmcýlarý Hakan Avcý, Yunus Emre Kýlýç ve Hizmet-Ýþ Sendikasý Kahramanmaraþ Þube Baþkan yardýmcýsý Hakan Aksu katýldý.