Nizip Ýlçe Müftüsü Selahattin Özçelik’ten NTO’ ya Ziyaret
Nizip Ýlçe Müftüsü Selahattin özçelik, Nizip Ticaret Odasý (NTO)'ný ziyaret etti.Nizip Müftüsü Selahattin özçelik ve heyeti NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt tarafýndan karþýlandý.Ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren NTO Baþkanlarý Bekir Karabacak ve Mehmet özyurt, Nizip ilçesine yeni atanan Müftü Selahattin özçelik'e görevlerinde baþarýlar diledi.NTO Baþkanlarý Bekir Karabacak ve Mehmet özyurt'a teþekkür eden Nizip Müftüsü özçelik þunlarý ifade etti: Kardeþlerimizle beraber Ýslam dinimizin rahmet mesajýný hiçbir ayrým gözetmeksizin küçüðünden büyüðüne toplumumuzun her kesimine yetiþtirmek için geçe gündüz demeden çalýþacaðýz. Nizip'te faaliyet gösteren iþletmelerimize ve çalýþanlarýna yönelik de projelerimiz de bulunmaktadýr. Ýnþallah siz deðerli iþadamlarýmýzla beraber el ele vererek baþarýlý iþlere imza atacaðýz dedi.Düzenlenen ziyarete NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, Müftülük ilçe Vaizi Dr. Mustafa Demir, Gençlik Koordinatörü Bünyamin Gürdal, Hatice Kübra Cami Ýmamhatibi Mehmet Taþkesen, NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri de katýldý.