-
Asfalt
nizip belediyesi asfaltlama çalışmaları yaparken acaba neyi kıstas alıyorlar. Çünkü asfaltlamada biraz daha adaletli davranılırsa iyi olur. Mahalle ara sokaklarda da oturanlar bu ilçenin vatandaşları değilmi? Tam iki aydır telefon üstüne telefon ediyorum. Mesela Nizip zeytinlik camiin bulunduğu sokak tamda camiin önü sayılır.bir türlü asfalt çalışanları haberdar edildikleri halde gelmiyorlar. bu ve buna benzer yerler delik deşik vaziyette kalmış halde mahalle araları kaderine terkedilmiş halda geri kalmış dağ köylerine benzemiş.sadece cadde ve cadde üzerindeki camilerin avlusunu park yapmak yetmez. bir de ara mahalle camilerin ihtiyaç ve düzenlemeliri yapılsın. halkın gözünde gösteriş oluyor bunlar. zeytinlik camiin bulunduğu sokakta esenyel sokak. burada ramazan ayında namaza gelen bir kaç arabanın camları kırıldı.çünkü enkazda alınan taşlarla insanların arabaları zarar gördü. ben imam hatip olarak belediye yetkililerine ve özellikle hüseyin özateş beyi on defa aradım. tamam hocam hemen büğün dedi iki ay oldu hala asfalt olmadı.lültfen bir söz verildiğinde yapılsın. yoksa sizlere kırılıyoruz.
-
brw yasin hocam ilk defa objektif bir yorumda bulunan uye goruyorumm.. bu sitede taraflı olmayan uyelerinde oldugunu bilmek harika. hizmetlerin belirli kıstaslara baglanmadan torpilli birilerinin aramasına gerek kalmadan yapılması gereken hizmetini verilmesi konusundaki titizligin gosterilmesine yoneticilerimizi hassasiyet gostermelerini tamenni ediyorumm.. saygılarımla