-
Mesire alanlar?
Öncelikle sayın başkanımızın çalışmalarından dolayı,başarılarının devamı diliyorum.Ancak taşbaşdaki yapılan mesire alanındaki,gördügüm bazı eksikliklerin giderilmesi için de çalışmalarınızın devam edeceginden şüphem yoktur.Benim şahsi gördüğüm eksiklikleri de söylememde bir sakınca olmuyacagı gibidikkate alacagınızıda umut ederim
1. Çocuklar için oyun alanı
2.Gerekli yerlere çöp konteynırların konması
3. Uyarıcı lehvalar yazılması ( çevremizi temiz tutalım, nasıl bulmak istiyorsan öyle bırak,yaktıgımız ateşi söndürelim,vb..)
4.Mesire alanına giden yolun bakımı
5.Sabit masaların çoğaltılması
6. çeşme sayısının çogaltılması
-
Dün arkadaşlarla taşbaş mesire alanında piknik yaparken aynı mevzuuları tartışmıştık,imar müdürümüz şehir dışında idi , taleplerimizi bildirmek için gelişini bekliyorduk. Sayın müdürümüz gelirgelmez bu eksikleri derhal ileteceğiz. Bahsettiğiniz eksiklikler konusunda çok haklısınız,gereken yapılacaltır. Ayrıca yakın alaka göstermeniz beni çok memnun etti.
Saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
-
Orhan Bey, bu konuda benim de bir talebim olacak. Biliyorsunuz ki Taşbaş, akla gelebilecek her türlü aklaksızlığın kol gezdiği bir yer idi. Böyle bir projeye imza attığından dolayı belediyeyi kutlarım. Ne varki orada yer yer ,aileleri rahatsız edecek (içki alemleri gibi) durumlar yaşandığı gözleniyor. Orada gerekli güvenlik önlemi alınmamış mı ? Eğer alınmışsa bile yeterli geliyor mu?
SELAM VE DUA İLE....
-
Evet kardeş o dediğiniz konuya engel olmak zor ama,bu tür şeyler genelde aileler piknik yaptığı zaman vuuku bulan şeyler değil sanırım.
Nizip'imin insanı aile ortamına son derece saygı gösteren bir kimliğe sahip. Zaman zaman bunun örneklerini yaşamışımdır.Aileler piknik yaparlarken Allaha şükür bunlar sorun olmuyor..
-
Acaba................!!!!!
-
Sevgili Huzeyfe inanmaz bir tavır takınmışsın ama bir pazar günü mesire alanına gider,pikniğini yapar ve gerçekleri görürsün. Aileler varken gençler asla taşkınlık yapmıyor. Uygun olmayan hareketler,içki vs gibi şeyler,genelde piknik alanının boş olduğu,kimsenin olmadığı zamanlarda oluyor. Tekrar ediyorum hafta sonları ailece gidlmesinde hiç bir sakınca yok,hatta herkes ailece gittiği için,sen yalnız gittiğin zaman sıkılıyorsun. Bu pazar seni davet edelim istersen..
-
Gercekden Cöp Kutularının Konunması Gerekir Işibaştan Sıkıtutarsak Geriye Birşeykalmaz.
-
Huzeyfe acaba ........... ney bu. Anlatmak istediklerini kaleme dök .Bizde bilelim senin düşünceni ,varsa bir yanlışımız düzeltelim.
-
Mesire alanında içki içen yok diyor Orhan abimiz... Ben de buna acaba ....! dedim....Ne var bunda...Açıklanacak bir şey yok,çünkü apaçık bir ifade....
İkincisi sevgili kumsalım, Orhan abimin dokunulmazlığımı var ki,hemen saldırıya geçmişsin anlamadım.
Benim burada yanlış bir ifadem yok ki,hemen Orhan abimizin basın sözcülüğünü yapmışsın.
Orhan abim davetine icabet etmek isterdim ama,hem zamanım yok hemde sizi tanımıyorum. Ama yinede nazik yaklaşımınızdan dolayı teşekkürler....Saygılar abicim.....
-
Ben kimsenin basın sözcüsü falan degilim kendi hür irademle yazıyorum kimseyide savunacak bir durum söz konusu olamaz.beni tanımamış olabilirsiniz daha iyi yaaa tanışırız.bu vesileyle .
-
Sevgili Huzeyfe Kumsal kardeşimize ayıp etmişsin,kendisinden özür dilemen lazım. Bilmiyorum genç olmandanmı kaynaklanıyor ne,çok rahat davranışların var. Kumsal kardeşimiz sana yanlış birşey dememiş ki.
-
Ben özür dileyeceğim, yani ben öylemi...?
Ha hay ha hay sevsinler.... Özür dilemek için bir suç işlemen lazım gelir... Ben suç felan işlemedim....
Neyse ya zaten burası beni fazla sarmadı,ben serbest kürsüme döneyim....
-
Yani huzeyfe kardeş son yazında buram buram enaniyet kokuyor. Ne olur yani abi kusura bakma hata yaptım desem. Kardeş gerçek büyüklük tevazudan geçer. Accık büyüklerini say küçüklerini sev. He mi.
-
coşkun kardeş bu yazdıklarını huzeyfe mi yapacak sevgiden ve saygıdan yoksun bir insan bu söylediklerini yaparsa incinir boşuna dil dökmeyin huzeyfe ye ben onu cahiliğine bagışladım
-
Cahil kavramı inancımıza göre Allah'ı tanımayanlar için kullanılır....Dolayısıyla bu bana isnat ettiğin şeyin sanırım farkındasındır sevgili Kumsalım....
Ö Z Ü R dilemek büyüklüktür ama hata yapan özür diler.... Ben kimseye karşı hata felan yapmadım..... Ama illaki mutlu olacaksan özür dileyeyim... Yeterki karşındaki insana cahil deme bir daha............ Olur ya belki yaşın gençtir ne dediğini bilmiyorsundur,dikkat et tamammı...?
Neyse zamane gençleri deyip hoş görmek lazım bence...
Dimi yaniiiiiiiiiiii...................!!!!
Teeeyy Teeeyyy Teeeeyyy... Bana cahil diyor.....