NTO'DAN GAZİANTEP TİCARET ODASI'NA ZİYARET
[AME]http://www.nizip.com/videolar/ntogaziantep05.06.2013.flv[/AME]
Kaynak...
Yazdırılabilir Görünüm
NTO'DAN GAZİANTEP TİCARET ODASI'NA ZİYARET
[AME]http://www.nizip.com/videolar/ntogaziantep05.06.2013.flv[/AME]
Kaynak...
Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu, yeni Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte Gaziantep Sanayi Odası’nda yeniden göreve seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu, GSO’yu ziyaretinde, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve yönetimi tebrik etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adil Konukoğlu, ‘’GSO olarak, hiçbir zaman Nizip Ticaret Odası’nı ayrı bir parça olarak görmedik. Bundan sonra da bu şekilde davranmaya ve birlikte çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.
GSO seçiminde 57 Meclis Üyesinin ve Yönetim Kurulunun yüzde 50 değiştiğini anımsatan Konukoğlu, ‘’Çok fazla gelen genç arkadaşımız var ve bu bizi mutlu etti. Türkiye’de her zaman ilklere imza atan GSO, yine bir ilki gerçekleştirdi. Oda tarihinde ilk kez 3 kadın sanayicimiz Meclis Üyesi seçildi ve aynı zamanda ilk kadın Yönetim Kurulu Üyemiz şu anda yönetimde’’ diye konuştu.
GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu da Nizip Ticaret Odası’nın yeni yönetimini kutladı. Topçuoğlu, ‘’Bundan önce olduğu gibi odalar olarak, birlik beraberlik içinde Nizip, Gaziantep ve bölgenin gelişimi için güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz’’ dedi.
Türkiye’nin ekonomik başarılarına dikkati çeken Topçuoğlu, son günlerde yaşanan kaosa, sağduyu ile yanıt verilmesi gerektiğini ifade etti.
GSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Meclis Başkanına hayırlı olsun dileklerini ileten Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt ise Nizip Ticaret Odası ile GSO’nun birbirini tamamladığını, ayrılmaz bir parça olduğunu söyledi.
Özyurt, sözlerini şöyle sürdürdü:
‘’GSO ile beraber çalışmanın mutluluğunu uzun dönemden beri yaşadık. Bundan sonra da birlik beraberlik içinde, tek ses olarak hem Gaziantep ve Nizip’in hem de ülkemizin sanayisi, ekonomisi, sosyal hayatına katkı yapmaya devam edeceğiz.’’
Nizip’te 1. Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) ek olarak 1,500 dönüm alanda yeni OSB çalışması başlattıklarını anlatan Özyurt, Gaziantep’in 2023 yılında koyduğu 30 milyar dolarlık ihracat hedefine paralel olarak Nizip’in de 500 milyon dolarlık ihracat hedeflediğini bildirdi.
Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu da ‘’Sizlerin yol göstermesi ve ortak akılla hareket ederek, ilçemiz ve Gaziantep’imiz için güzel çalışmalar yapacağız’’ dedi.
Yapılan ziyaretin anısına Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu tarafından Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’na ve Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu’na plaket takdim edildi.
Kaynak...