nizip sokaklarında KÖTÜ bir alışkanlık
:( Sömestr tatili dolayısıyla Nizipte 15 gün geçirdim ve İstanbula döndüm bu konuyu yazıp yazmamakta çok terettüt ettim ama yazmadanda edemedim öncelikle tüm üyelerden ve tüm Niziplilerden çok özür diliyorum.Nizipte çok kişinin yerlere tükürdüğüne şahit oldum inanın adım başı yerlerde iğrenç görüntüler var basmadan geçmek için insan etrafındaki dükkanlara mağazalara bakamıyor gözleriniz sürekli yerde bu beni çok rahatsız etti Nizipte yaşayanlar bunun farkındadır sanırım.Bu konudaki bi bilgimi sizlerle paylaşmak istiyorum bunu okuduktan sonra sanırım kimse yerelere tükürmeyecek yada tüküren birini gördüğünde uyaracaktır.Yere tükürülen bu iğrenç şeyin zamanla güneşin etkisiyle kuruyup soluduğumuz havaya karıştığını biliyormusunuz dolayısıyla tüküren kişi etrafa mikrop saçıyor ve kendiside bu mikrobu tekrar soluyarak alıyor.İl olmayı hakketmek için biraz daha hijyen biraz daha çevreye saygı sevgi Nizip bunu hakediyor lütfen beni yanlış anlamayın İstanbuldada sokaklara tüküren insanlar var ama Nizipte inanın bana çok fazla.Keşke belediye yerlere tükürenlere ceza kesse sanırım faydası olur.Bu konunun hassasiyetinin farkındayım tekrar tüm nizipte yaşayanlardan özür dilerim ama bende Nizipliyim ve memleketimi çok seviyorum örnek il olması için bunların önemli olduğunu düşünüyorum saygılar