Sitemiz Üyelerinden Mehmet Karakaş'ın amcası ve Sanayi Sitesi Esnafı Durdu Karakaş Vefat etmiştir. Allah Rahmet Eylesin.
Yazdırılabilir Görünüm
Sitemiz Üyelerinden Mehmet Karakaş'ın amcası ve Sanayi Sitesi Esnafı Durdu Karakaş Vefat etmiştir. Allah Rahmet Eylesin.
mehmet arkadasimizin basi sagolsun
ölenede ALLAHtan rahmet dilerim
Başın sağolsun Kardeşim. ALLAH (c.c) Rahmet Etsin.
Sanayiden tanıdığımız bir ustamızdı çok üzüldük Allah rahmet eylesin.Sevgili mehmet seninde başın sağolsun.
Mehmet Kardeşim başın sağolsun, allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, allah geride kalanlara sabırlar versin.
Allah'tan Rahmet Kederli Ailesine Sabırlar Diliyorum''Arkadaşımız Memetinde Başı Sağolsun..
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin, yakınen tanıdığım bir ustamızdı, mekanı cennet olur İnşaallah.
Allah rahmet etsin mekanı cennet olur inşallah, başın sağolsun mehmet.
Mehmet kardeşim başın sag olsun Durdu karakaş sevdigimiz bir ustamızdı allah mekanını cennet eder inşallah.
Allah rahmet etsin.Başınız sağolsun Mehmet
Allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun inşaallah mehmet abi başın sağolsun
Allah Rahmet Eylesin.
Ben Bursadan Sadettin AYDOĞMUŞ.Mahmut kardeşimin nikiyle yazıyorum.Durdu usta ve Veli usta benim ustamdı yanlarında yıllarca çalıştım bende emekleri vardır, her ikisine de Allah rahmet etsin ve KARAKAŞ ailesinin başı sağolsun.