-
nizip ve avm
bu konu hakkındaki nizipli vatandaşlarımızın ilgisini merak ettiğim için bu konuyu açma gereği gördüm. nizibimiz gelişmekte yeni yeni evler büyük marketler olmasına rağmen sosyal yaşam yerleri mevcut değil üniversitemiz var. Yazları gidecek piknik yerlerimizde var. fakat insanların vakit geçirecek eğlenecek bir yerimiz yok sanırım. Hemşerilerim gezmek için gaziantebi tercih ediyor neden? dışardan gelen bir misafirimiz bana hele şu nizibi gezdir dediğinde nereye götürürsünüz? lütfen öncü olalım ve nizipli sayın büyüklerimizin bu konuya el atmasını sağlayalım. saygılar
not: adminim bunu ana sayfada yayınlarsan milletin görüşlerini daha rahat alabiliriz. ayrıca bu konu hakkında birde anket düzenlersiniz dahada iyi olur
-
sevgili kardeişm aslında çok haklısın güzelde bir konuya değinmişsin ama benimde söylemek istedigim bir şey var
carrefour sa nın nizipte ilk açıldıgı günü hatırlayan varmı o kalabalık hiç unutmam ama gel görki carrefour sa nizip şubesi kapandı küçük bir magaza nizipte çalışmazken büyük bir avm çalışabilirmi sizce antep sevdası bizim insanımızın içine işlemiş durumda bir türlü nizip milliyetçisi olamadık nizip esnafı nizip i kendi insanını dolandırdıgı sürece bu böyle devam eder c**** hipermarket 2 ay önce açıldı açılının ilk günü magazaya giremiyorduk şuan sinek avlıyor .
isim vermiyecegim nizipte bir magaza en kalitesiz kumaşı alıp kendi terzisinde üretimi yaptıktan sonra en kaliteli markanın diye satıyor ben bunun kurbanı oldum firmaya da şikayette bulundum yasal olmayan birşekilde sizin markanızı kullanıyorlar diyee bu böyle devam ettiği sürece nizip insanı nizipten kaçar iyi günlerde kalın
-
avmlerde sadece mağaza yok oyun salonları, sinema, cafeterya türü yerler. bu konuyu açmama vesile ayrıca geçen 2 tane genç sanırım dışardan gelmişlerdi bana abicim nizipte gezebileceğimiz bir yer yokmu dediler şöyle bi durdum düşündüm belki çocukların karşısında 1 dk sessiz kaldım sonra yok kardeşim dedim. hayırlısı bakalım büyüklerimiz ne düşünüyor nede olsa hepsi antepte oturuyorlar öyle bir dertleri yok ama neyse
-
AVM demek sokağındaki fırının kapanması demek. AVM demek sokağındaki kasabın kapanması demek. AVM demek sokağındaki;Aysonu öderim deyipte uğramadığın bakkalın kapanması demek. AVM demek kebabçıların,çiğercilerin,nohutçuların kapanması demek. AVM demek Azılı uluslararası sermayenin kontrolüne girmek demek.Büyük gelişmiş devletler bu AVM lerden nasıl kurtuluruz'un hesabını yapmakta iken böyle bir şeyi güzel nizip'imiz için istemek bence yanlış...