-
Canlı Yayın
Canlı Yayın - Sohbet ve Radyo linkinden izleyebiliyorsunuz
Canlı Yayın Hafta içi mesai saatlerinde yapılıyor.
Akpek Ticaret 0342 5171254 admin@nizip.com
Canlı Yayın hızını 100 katına çıkardık ve siz gurbetteki dostlarımızın hizmetine sunuyoruz. Kalabalık yerlerde bulunan işyerleri, küçük tvler eşliğinde çok kişinin seyrebilmesine imkan sağlayabilirler. Sizler daha iyilere layıksınız..
-
emeğine sağlık sayın adminim eli öpülecek adamasın vesselam
-
-
Kendimi bir an memlekette hissettim, saat 12.00 de açtım millet koşarak namaza yetişmeye çalışıyordu..
Admin, bize çok hakkın geçiyor, hakkını helal et..
-
abi sağolasın biz de on dakkadır arkadaşla motorları sayıyoruz arabamı çok yoksa motor mu diye...
-
çok güzel olmuş admin sana teşekür eder tebrik ederim,dışarıda ki dostlarıma heber verdim çok sevindiler teşekkürlerini sundular.....
-
alıntı:
"quote" cengizkrbck demişki:
abi sağolasın biz de on dakkadır arkadaşla motorları sayıyoruz arabamı çok yoksa motor mu diye...
.
Arkadaşlar yayını işyerimdeki basit pc den yapıyorum. Bazen tıkanma oluyor ve kapanıyor. Yani Pc de sorun olmaz ve nettede kesilme olmazsa, Gün içinde devamlı yayın yapıyorum. 240 dolara iyi bir kamera varmış, bir sponsor buulnca daha net görüntü alabileceksiniz....
Allah iyiliğini versin, güldürdün beni...
-
admin bey emeğine sağlık teşekkürler
-
kamerayı açıyoruz ama açılmıyor nedeni nedir? yoksa saat kısıtlamasımı var .
-
şahsen kaç defadır acmaya çalışıyorum ama bir türlü seyredemiyroum,acaba kameranın kablosu izmire yetişmiyormu diye soruyorum kendime,bilemeiyorum ki eger yetişemiyorsa haber edin para toplayalımda kablo alın buraya kadar cekelim:=).
-
KARDEŞ YARDM ET ÇALISMIYO nedennnn.... :(
-
Arkadaşlar yayını gün içerisinde yapıyorum. Gece işyerimi kapatmazdan önce karanlık çöküyor ve gece görüşüde olmadığı için kapatıyorum. Yanihafta içi08:00 ile 16:00 arası çok net izleyebilirsiniz. Bunun için media player proğramının en basit versiyonu yüklü olması yeterli. Yinede yayın yoksa, birkaç dakikalığına duraksama olmuştur, o esnada pc yi yeniden başlatıyoruz veya uzun süreli yayın olmazsa Nizip’de internet sorunu vardır ki bu sadece bir defa oldu. İyi seyirler dilerim. .
Yinede seyredemezseniz telefon numaramı vereyim bari :) 0342 5171254.
-
abi gece görüşü sorun oluyorsa bu iş Orhan abiye düşer... .
meydan aydınlatılsın....
abi bir de bir şey diyecektim kamera biraz daha göbeğe bakabilir mi camiyi de içine alacak şakilde o şekil daha güzel olurdu. .
büyük bir ihtimalle kamerayı taşımak gerek e artık bir sponsor bulursunuz :).
-
sevgili yönetici hemşehrim bu hizmetin için ALLAH senden razı olsun.Gurbette olan bizler için bir nimet bu.teşekkür ederiz.eyvallah.
-
Sn.Gül teşekkür ederim, arada olumlu yorumlarada ihtiyacımız var. Arkadaşlar hafta içi kamerayı biraz daha aşağıya ve alanı görecek bir yere taşımayı düşünüyoruz..