Birecik Bağlarbaşı İlköğretim Okulu Velilerine Teşekkür Belgesi
Birecik Bağlarbaşı İlköğretim Okulunda yapılan Karne töreninde Öğrenciler kadar Velilerde de büyük bir heyecan vardı. Bir yıl boyunca okulda yapılan veli toplantılarına katılan, çocuğuyla her konuda ilgilenen sorumluluk duygusu taşıyan başarılı velilere düzenlenen törenle birer TEŞEKKÜR BELGESİ verildi. Teşekkür Belgesi alan Cuma Sertkaya adlı öğrenci velisi hayatımda ilk kez bir okulda velilere teşekkür belgesi verildiğini gördüm. Bir veli olarak TEŞEKKÜR BELGESİ almanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu nedenle okulumuzun tüm personellerine çok teşekkür ederim dedi. Birecik Bağlarbaşı İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Hasan EROL ise okulumuz bu yıl gerek sportif gerekse kültürel yönden altın yılını yaşadı. Bu yıl başarılı olan çocuk sorumluluğu taşıyan velilerimize Teşekkür Belgesi verdik. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz diye konuştu. Birecik Bağlarbaşı İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa DEMİR yaptığı açıklamada Okul Öğrencilerinin 2008/2009 Eğitim Öğretim dönemini başarıyla tamamladıklarını ve bu başarıda okul yönetiminin, öğretmenlerinin ve siz öğrenci velilerinin çabaları etkili olmuştur. Çocuklarımızın bilimsel, sosyal, kültürel ve ahlaki gelişimini sağlıklı bir şekilde tamamlayabilmesi için gösterdiğiniz emek ve duyarlılıktan dolayı tüm velilerimizi tebrik ediyor başarılarınızın devam etmesini temenni ediyoruz diye konuştu.
Devamı İçin Tıklayınız...