-
Hizipçilik
Ak partinin ihtişamlı zamanı nizip'in şansı iki tane milletvekili çıkarması daha dogrusu iki tane nizip'in evladının aday gösterilmesi onun için nizip'in şansı diyorum ancak aklıma gelen bir kelimeyi sizlerle paylaşmak istiyorum ALLAH rahmet eylesin şu anda hakkın rahmetine kavuşmuş olan bir siyasetçimiz bir büyügümüz nizip deyince aklıma hizip geliyor demişti bunu o zaman en az onlarca kişinin yanında söylemişti onun için hatırlayanlar olacaktır isim vermek istemiyorum şimdi düşünüyorumda hak vermemek elde degil aradan geçen otuz seneye ragmen nizip deyince hizipçilik kendini gösteriyor.Halbuki bu şans hizipçiligi bir kenara bırakarak degerlendirebilirse nizibin kazancı olacagını umuyorum degerli hemşehrilerim unutmayalım lütfen nizip'in kalkınması ve nizip için hizipçilikten uzak duralım.ve sayın vekillerimizin çalışmalarını takip edelim saygılarımla hoşçakalın
-
Ben anlamadım..ne konuyu, ne de sizi?!..
2006'dan beri üyesiniz ve ilk mesajınız ve konunuz bu..?!.
-
Valla hemşerim Nizibi Hizibi bilmem ama akparti Gaziantep milletvekillerinin tamamı Nizipten çıksa orası yinede gelişmez.Nizip sadece stattan öte ev olarak gelişmiş...Gelişip gelişeceğide o kadar olur. başka yok.
-
nizip gelişmesine gelişirde bizler bunu istemesi nazım