-
Yaşlı baba’nın Feryadı
Fevkani Mahallesi Yeni Hal Sokak 8 no’lu evde ikamet eden 71 yaşındaki Hayri Çevik 12 yıl önce evini terk ederek kayıplara karışan 38 yaşındaki oğlu Müslüm Çevik’ten haber alamadığını söyledi. Oğlu Müslüm Çevik’in 12 yıl önce eşinden boşandığını ve boşanma sonrası kendisiyle tartışarak evi terk ettiğini ifade eden gözü yaşlı baba, yıllardır haber alamadığı ve yüzünü görmediği oğlunun bulunması için yardım istedi. Oğlunun 2 çocuk babası olduğunu ifade eden 71 yaşındaki baba Hayri Çevik Ölmeden önce yüzünü son bir kez göreyim diyerek oğlunun evine dönmesini istedi. Oğlunun yerini bilen veya gören varsa bir an önce yetkili kurumlara bildirilmesini isteyen Hayri Çevik onu bir kez görmeden ölmeyeceğim diyerek duygularını dile getirdi.
Devamı İçin Tıklayınız...
-
Allah yardım etsin ne acı bir durum.öldüğünü bisen rahat edersin ama bu kayıp hiç birşeye benzemez.
-
Hakkatten çok zor ve en korktuğum şey...
-
Psikolojiyi iyi anlamak lazım..
Ben sülalede boşanan ilk kişiyim.. Geçirdiğm ağır travmaları kimse anlamadı..
Aldığım tüm ilmi ve dini eğitimime rağmen ölümü dahi düşündüm.. Çok dikkat etmek lazım..
-
allah yardimcisi olsun insallah kavusurlar... babacan sende zor durumdasin sanada allah yardim etsin sahani coook izlemeni tavsiye ederim.....................
-
çok zor bir durum gerçekten. inş en kısa zamanda ulaşır oğluna ALLAH yardımcısı olsun
-
bir tartışma ve inat uğruna yapılırmı yahu bu babaya verilirmi bu kadar acı
-
ins en kısa zamanda ogluna kavursun.insan ne kadar büyüsede babanın gözünde hep 2 yasındaki çocuk gibiyiz
-
allah kimseye evlat acısı vermesin çok zor bir durum gerçekten her nekadar bizler anne babanın kıymetini bilmasekte onlar bizim acı çekmemizi istemez inşallah amcamızın oğlu bulunur