-
Nizipcom Fidanlığı
3500 fidan diktik http://www.Nizip.com/files/pictures/11/67/20070303225017_3041_1.JPG[/img] Malumunuz üzere Nizip com üye sayısı 6000’e ulaştı. Hani diyorum belediyemi olur, ziraat odasımı olur bize bir önderlik yapıpta bir arazi gösterse tüm üyelerle birlikte gösterilen araziyi bir NİZİP COM fidanlığına dönüştürsek. nasıl olur? YEŞİL NİZİB’E adım adım..
Ben yeni doğan çocuğumun adınada bir fidan dikip bu ağacıda sen ektin diyebilirim zamanı geldiğinde. Tüm üyeler bir kendine birde çocuğu adına ekse bayağı bir fidan dikip yeşillendirriz heralde. İnşallah yetkili birimlerden bu hayırlı iş için bir yanıt gelir..
-
Harika bir fikir, en kısa zamanda hayata geçirebilmek için elimizden geleni yapmalıyız, bence hep birlikte çalışırsak bu iş olur....
Belediyenin arazi konusunda yardımcı olabileceği kanaatindeyim, eğer arazi bulabilirsek gerisi kolay,.
Şimdiden hayırlı olsun diyelim bence....
-
Bencede güzel bir çalışma olur. Yeni doğan bebeğinede ailesiyle beraber bir ömür mutluluklar dilerim.
-
hem ilçemizin yeşillenmesine katkıda bulunmayı, hem sitemizin adını bu bölgeye vermeyi eminim ki tüm üyeler ve de resmi makamlar sonuna kadar destek verecektir,.
gerek ilçemiz için gerek kendimiz için, maddi ve manevi çok hayırlı bir iş olur,.
Kıyamet kopacağını bilseniz elinizde eğer dikmek için bir fidan varsa onu dikin....
-
Konu gerçekten çok güzel gündeme getirdüğin için çok teşekkürler dostum...İnsanoğlunun dünyamızı Katletmeye devam ettiği ve buna bağlı olarak da KÜRESEL ISINMANIN hergeçen gün arttığı bi zaman da çevre düzenlenmesi ve ağaçlandırılması yeryüzüne bi ilaç gibi olacaktır. Dünya yüzeyündeki ağaç müktarının azalması yağış ve iklim olaylarınıda etkilemektedir yani ağaçlar bir nevi iklimi ve diğer doğa olaylarını dengeleyici bir görev üstlenmektedir...Tabi ki geçmişte YEŞİL NİZİP olarak bilinen ve her tarafı ormanlarla kaplı olan hatta bu yeşilliği EVLİYA ÇELEBİ’NİN "SEYAHATNAMESİNE " konu olan şehrimizi tekrar yeşil bir şekilde görmek çok güzel olacaktır...Herkesi bu konu hakkında duyarlı olmaya davet ediyorum....Sevgilerimle....
-
HARİKA BİR FİKİR.ARAZİ BİR AN ÖNCE BULUNUR İNŞALLAH.....
-
çok guzel bır fıkır ınsallah bızlerde gıtmeden once fıdanlık ısı hal olur
-
Çok iyi bir uygulama olur.O zaman Eski adıyla anılan.
"YEŞİL NİZİP" ,.
adıyla da özdeşleşmiş olur..
-
Bu şehir de böylesine duyarlı ve işbilir insanlar olduğu için gerçekten çok mutluyum. Sayın DERVİŞDÖRTBUDAK beye sonsuz saygı ve sevgiler. Bu uğurda ne yapmamız gerekiyorsa ve üstümüze ne düşüyorsa yapmaya hazırız. NİZİP COM. Bu tür faaliyetlere öncülük yaptıkça en azından halkımız biraz daha bilinçlendirilecektir ve güzellikler gün yüzüne çıkacaktır. Madem burası ’’YEŞİL NİZİP’’, öyleyse yeşil olduğunu herkese ıspatlamamız lazım. Herkese SEVGİLER.
Edited by - SUZAN on 04.02.2007 15:17:03
-
"YEŞİL NİZİP" ,.
adıyla da özdeşleşmiş olur..
-
Mart ayında ağaç bayramı iletüm sivil toplum örgütlerinin katlımıyla olsa,.
şenlik havasında olsa ne iyi olur..
Şimdiden Nizip’te ki dernek ve kuruluşlara seslenelim varmısınız Yeni nesillere yemyeşil bir Nizip bırakmaya?.
-
Bunu Nizip in en büyük toplumsal organizasyanu haline getirelim
-
evet sevgili arkadaşlar, dün belediye yetkilileri ile yaptığım görüşme neticesinde pazartesi günü taşbaş civarında Nizip.com fidanlığı için yer tahsisi yapılabileceği konusunda yardımcı olacaklarını dile getirdiler.tabi ki bu konuda benden önce cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim bu vesileyle bizlere ne düşüyorsa başla göz üstüne.
-
Öğrenci kardeşlerimizide davet edelim,davullarla zurnalarla .
orman dikelim(Nizip i ancak orman paklar ).
-
tabi ki bu konuda millli eğitim ve benzeri kurumlardan destek isteyebiliriz.