Belediye başkanımıza duyurumuzdur..
SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZ HACI FEVZİ AKDOĞANIN adaletinden ve insana verdiği değerden hiç bir zaman şüphemiz olmadı.
umarız bu şikayetimizi dikkate alacaktır..
sayın başkanım osmanlı parkı yapmış olduğunuz hizmetler arasında gösterilecek en büyük açık hava dinlenme meyadanı olarak gurur duyduğumuz bir yerdir.
ancak sizi bir hafta sonu osmanlı parkı çevresindeki evlerden herhangi birine akşam çay içme sohbetine davet etmek isteriz..bu sorunu ancak yerinde görerek karar vermeniz daha doğru olacaktır.sayın başkanım orası dinlenme yerinden çok DÜĞÜN SALONU olarak hizmet vermeye başladı.bu konuda mahalle sakinleri olarak çok ama çok mağdur durumdayız..çevredeki oturan ailelere saygı yok.evde yaşlısı var.hastası olan var.misafiri gelen var..gece açık havada o ses çok müthiş şekilde yayılıyor.osmanlı parkı çevresinde 300 den fazla ev bu konuda çok olumsuz tepkiler vermekte..ben burdan bunu dile getirmek istedim.. burdan bir sonuç almayı umuyoruz. herkesin dinlenmesi gereken bir vakitte çevreye bu rahatsızlık verilmez.lütfen rica ediyorum.buna bir çözüm bulun.mahallenin merkezinde düğün salonu işletmeciliği hiç bir kurum tarafından onaylanmayacaktır.devlet vatandaş için vardır.lütfen bu konuda gerekeni yapmanızı rica ediyoruz.