NTO Yönetimi Vergi Dairesi’ni Ziyaret Etti
Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nizip Vergi Dairesi’ni ziyaret etti. Yaklaşık 3 ay önce Nizip Vergi Dairesi Müdürlüğüne atanan Hasan Hüseyin Kurban’a nezaket ziyaretinde bulunan Ticaret Odası Başkanı Özyurt ve beraberindekiler, Kurban’a hayırlı olsun temennisinde bulundular. Burada bir açıklama yapan Nizip Vergi Dairesi Müdürü Hasan Hüseyin Kurban, “Vergi konusunda siz ve odaların rolü çok önemli. Verginin alınmaması halinde ne sağlık, ne güvenlik, ne eğitim hiçbir hizmet vatandaşlarımıza götürülemez” dedi. Verginin tahsil edilmesinde harcanan paranın da çok önemli olduğuna değinen Kurban, yapılan ziyaret nedeniyle Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum dedi. Mehmet Özyurt ise çocukluktan itibaren vergi bilincinin aşılanması gerektiğini, bu yönde yapılan çalışmaların çok önemli olduğunu söyledi. Başkan Özyurt, vatandaşların, alınan vergilerin kendilerine hizmet olarak geri döndüğünü bilmesi ve bu anlayışla vergisini ödemesi gerektiğini ifade etti.
Devamı İçin Tıklayınız...