-
Halı Saha Maçı
.
"FONT-SIZE: 10pt; COLOR: navy; " http://www.bsm.gov.tr/duyuru/docs/baslangic.jpg[/IMG] Maç günü belli oldu "FONT-SIZE: 9pt; " <o:p </o:p .
"FONT-SIZE: 10pt; COLOR: navy; " 3 şubat 2007 cumartesi günü saat 20:00 - 21:00 arasındadır, altınbaş lisesi arkasında tuncay küçük abimizin mekanındadır "FONT-SIZE: 9pt; " <o:p </o:p .
.
Arkadaşlar hepinize selamlar. Önümüzdeki hafta uygun bir gün halı saha maçı yapmayı düşünüyoruz. Şu an bir takım hazır, diğerinden 4 kişi eksik. Eğer talep olursa turnuva da yapabiliriz..
1. Takım:
*Subutay
*Orhan Çelik
*Metal
*Gökhan Dokuyucu
*Nizip27
*Coşkun.
2. Takım:
*Admin
*Metin Kılıçparlar
*...
*...
*...
*...
.
Edited by - Nizipli_subutay on 1/26/2007 5:19:31 PM
-
Hani huzeyfe yok mu çok ayıp çok.Selamlar
-
Fatih abi huzeyfe, fatih abi yoksa ben de gelmem dedi malesef....
SAHA DİZİLİŞİ
KALE
NİZİP72.
DEFANS DEFANS
ORHAN ÇELİK GÖKHAN.
ORTA SAHA
METAL.
FORVET FORVET
COŞKUN SUBUTAY.
.
Leennn subutay biz bu takımla fark yemeyiz inşallah, zaten kale allaha emanet :-)))).
Eeee karşı takım nerdesiniz yaaaaaaaaaawww, korkutunuzmu yoksa :-)))
.
-
evet arkadaşlar.bizim DERVİŞ BABA DA OYNAYACAK.AYRICA BEN AHMET AKSOYT OLARAK OYNAYACAM
-
Subutayla karşılıklı forvet oynamak güzel bir duygu olsa gerek bu duygu tatmayı çok isterdim:).
Darbe ile saha dizilişini değiştiriyorum:).
Darbe ile sahanın dizilişini değiştiriyorum::).
KALE
NİZİP72 .
DEFANS DEFANS
ORHAN ÇELİK Çoşkun.
ORTA SAHA
METAL.
FORVET FORVET
Gökhan SUBUTAY.
.
Edited by - Gökhan Dokuyucu on 1/26/2007 10:56:20 PM
-
İyide bizim takımın antrenörü kim yaaaw :-))
-
-
bende kanatta iyi oynarım görev verilirse gelirim çok iyi olur güzel bir fikir ben zaten haftada 2 maç oynuyorum yinede gelirim .
-
yaw şu akhenaton süper orta saha oynar haberiniz olsun :).
17:00-24:00 arası hergün yayındayım. bunun haricinde bir saat olursa oynayabilirim..
-
Şu akhentonda ne kadar sorunlu :))
-
bende gelebilir miyim?solda adam eksikse tabi ki...
-
bu arada lisans ta lazımsa var yani...ayrıca Nizipli mehmet e de sorabilirsiniz...
-
Akhonoton sen topu karpuz zannedersin loooo :-))
Saldıray-Nizipli memo-azade kardeş-derviş abim.
hadi ozaman takım listenizi yazında günü kararlaştıralım.
-
Bu kadar adam var iki takım oluşturun bari, gecesinin de tespit edin de gülelim biraz :))
-
mehmet abi organize işiyle siz ilgilenirseniz ii olur bence. gelmeyen olursa 1 hafta Nizip.com a yazmama cezası verirsiniz. cezanın en büyügü sanırım foruma yazı yazmamak olur? :)
.