| Taziye evleri | Şehitlerimiz | Vefat Listesi | Canlı Yayın - Sohbet ve Radyo | Nizip Haritası | Üye Haritamız | Üye Ol | Şifremi Unuttum |
|
|
| Ana Sayfa |
Köylerimiz
NiZiP |
Turizm Gezi
ZEUGMA |
Okulunuz |
|
İlan ekle | Firmanı Ekle |
Son Mesajlar
Mesajlar |
Kayıt Ol
Şifremi Unuttum |
| Nizipde Spor ve Gençlik Nizip spor ve gençlik konuları |
|
Cevaplar: 11, Görüntülenme: 334
|
Bu Kategoriye Konu Aç
Email ile gönder
Paylaş
|
Seçenekler |
|
|
#1 |
![]() Ani bir kararla menajer Jose Mourinho ile yollarını ayıran Chelsea'de futbolcular başarılı teknik adamın gidişinden rahatsız. Aralarında geçen sezonun gol kralı Didier Drogba ve yeni transfer Florent Malouda'nın da bulunduğu bazı futbolcular ayrılabileceklerinin sinyalini verdi. Chelsea, Mourinho yollarını ayırdı ama takımdaki önemli futbolcuların bir çoğu bu gelişmeden rahatsız oldu. Mourinho ile birlikte Porto'dan Chelsea'ye gelen defans oyuncusu Ricardo Carvalho, hayal kırıklığı yaşayanların başında geliyor. Carvalho, "Benim için çok üzücü bir durum. Sezon başında Real Madrid'den çok ciddi bir teklif almıştım ama sadece Mourinho için Chelsea'de kaldım" dedi. Londra kulübünün bu sezon Lyon'dan transfer ettiği Florent Malouda da, "Chelsea'ye gelmeyi Mourinho ile yaptığım görüşmeden sonra kabul etmiştim" diye konuştu. Henüz basına net bir açıklama yapmasa da, geçen sezonun gol kralı Didier Drogba'nın da durumdan son derece rahatsız olduğu, kendisiyle bir süredir ilgilenen Milan'ın teklifini devre arasında değerlendirebileceği belirtiliyor. Chelsea taraftarını en çok kaygılandıran isim ise şüphesiz Frank Lampard. Kulüple sözleşme yenileme görüşmelerine başlayan Lampard'ın Mourinho'nun takımdan ayrılması üzerine nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu. Real Madrid ve Barcelona'nın kadrolarında görmek istediği yıldız futbolcunun Ada’dan ayrılabileceği yorumları yapılıyor. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Morinho kim? Chelsa kim? yaw bırakalımda bunları, biz kendi özbe öz Türk takımlarımıza bakalım. Ne fayda gelir bize elin takımından, elin adamından.
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Futbol kültürü bi yerde biraz nasiplenmek lazım.....
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
İzin verdiğin için saol yaa!!!
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Eyvallah...
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
chelsea ye ne olur bilemem ama lampard hangi takıma giderse ben onu tutarım...
|
|
|
|
#9 |
|
Kafana lampard düşsün...
![]() Morinho'yu Fener'e alalım. Biraz daha karizma yaparız...
|
|
|
|
#10 |
|
Tabi Zico'ya yardımcı olarak...
![]()
|
|
|
|
#11 | |
|
Alıntı:
![]() aziz yıldırım lampardıda alırsa sende fenerli olacaksın hehehehe
|
|
|
|
#12 |
|
kih..kih..kih...
![]()
|
|
![]() |
Bu konuya mesaj yazabilmek ve resimleri rahat görebilmek için üye olmalısınız.
| Seçenekler | |
|
|