| Taziye evleri | Şehitlerimiz | Vefat Listesi | Canlı Yayın - Sohbet ve Radyo | Nizip Haritası | Üye Haritamız | Üye Ol | Şifremi Unuttum |
|
|
| Ana Sayfa |
Köylerimiz
NiZiP |
Turizm Gezi
ZEUGMA |
Okulunuz |
|
İlan ekle | Firmanı Ekle |
Son Mesajlar
Mesajlar |
Kayıt Ol
Şifremi Unuttum |
| Nizipden Fotograf ve Videolar Bazen anlatılanları resmettik. Bazen anlatılanları kayda aldık hemen. Bazen anlatılamayacak güzellikleri resmettik ve sizlerle için paylaşıyoruz. Lütfen sizlerde bizlerle paylaşın. |
|
Cevaplar: 11, Görüntülenme: 671
|
Bu Kategoriye Konu Aç
Email ile gönder
Paylaş
|
Kısa Linkler |
|
|
||||
|
||||
|
İki Tane Eski Fotoğraf
![]() ![]() FOTO MODA NİZİP 2 ADET KÜÇÜK EBAT FOTO bu fotoğraflar bir koleksiyoncuların toplandığı siteden alınmıştır. TIKLAYIN
-__________________
Gökhan Dokuyucu Konu Gökhan Dokuyucu tarafından (04.09.07 Saat 10:33 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
Fotoğraflar 1940 öncesinden, fotoğraflar hakkında bilgisi olan varsa bizi bilgilendirirse sevinriz.
Gökhan Dokuyucu Konu Gökhan Dokuyucu tarafından (06.09.07 Saat 09:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ve bu sitede Nizip'in eski bir karpostalı da bulunuyor.
![]()
|
|
|
|
|
|
Huzi maşallahın var yani,gözündende bişey kaçmıyor.
Ben kimim..? HER IRK IRKIM OLMUŞ…HER RENK RENGİM, HER DİL DİLİM OLMUŞ…IRKÇILIĞIN GİREMEDİĞİ YÜREĞİMDEN SOR BENİ..KİM OLDUĞUMU MERAK EDİYORSAN KAFKAS KARTALI ŞEYH ŞAMİLDEN, KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYÜBİDEN SOR BENİ.. orhancelik27@windowslive.com |
|
|
|
|
|
|
|
1940 dı çalışma masalı fotoda 1938.Alacağın olsun huziciğim bir hata yaptık şap diye yüzümüze vuruyon ![]() igo kardeş nette çoğu billgi başı boş geziyor bizim görevimiz o bilgilerin başını bağlamak hoş benim hala başımı biri bağlamadı ![]()
|
|
![]() |
Bu konuya mesaj yazabilmek ve resimleri rahat görebilmek için üye olmalısınız.
| Kısa Linkler | |
|
|