| Taziye evleri | Şehitlerimiz | Vefat Listesi | Canlı Yayın - Sohbet ve Radyo | Nizip Haritası | Üye Haritamız | Üye Ol | Şifremi Unuttum |
|
|
| Ana Sayfa |
Köylerimiz
NiZiP |
Turizm Gezi
ZEUGMA |
Okulunuz |
|
İlan ekle | Firmanı Ekle |
Son Mesajlar
Mesajlar |
Kayıt Ol
Şifremi Unuttum |
| Gençlerle Muhabbet ve ilginç Konular Hep ciddimi olacaz |
Gençlerle Muhabbet ve ilginç Konular |
||
|
|
|
|
|
Cevaplar: 39, Görüntülenme: 1025
|
Bu Kategoriye Konu Aç
Email ile gönder
Paylaş
|
Seçenekler |
|
|
#1 |
|
ilginç isim ve soyisimleri :D
Abdülvahim Pastırma
Hasan Tost Mustafa Patlıcan Kemal Aliminyum Ali Kulağıduymaz Abdülhalim Pırasa Ahmet Mehmet Veli Arı Balcı Ateş Barut Avukat Güven Kurtul Ayşe Donsuz Ayşe Yediçocuklu Kubilay Alıpsatıcı Hacer Burunsuz Metin Tarladaçalışan Öznur Palavracı Ali Karadeniz Mehmet Akdeniz Ece Marmara Elif Ferlibülbül Mustafa Sinek Sinem Yosma Alver Abdil Aldıvermez Abidin Korkankorkmaz Ali Yolasığmaz Arzu Yuvarlak Cemal Vakvak Arif Kazma Uygun Biçer Engin Hakkıvarverilmez Ender Tanrıbuyurdu Çilem Yerdekalmaz Ebru Merthatun Sakın Yavaş Halis Çelik Varvara Maden Dicle Sakin Akar Fırat Sakin Akar Hopşerai Süfla Demirel Yükselecek Cavit Doksanbir Şafak Otuzaltı Ağustos Güzel Acaip Duran Ahmet Neidim ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Burada yazılan isimler veya soyisimler sadece kulağa farklı geldiğinden dolayı yazılmıştır. Yoksa burada ki isim veya soyisime sahip olan kişilerler asla dalga geçmek, küçük düşürmek veya alay etmek gibi bir art niyet bulunmamaktadır...
Konu nizipli_mehmet tarafından (21.05.09 Saat 22:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: bazı yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için not yazıldı... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Dümbelek ZURNACI bu isimde Nizipte ikamet ediyor.
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
pınar parmaksız ı da ben duymustum nizipte
![]()
|
|
|
|
#4 |
|
nizamettin davulcu
|
|
|
|
#5 |
|
Şehabettin Uzunkavaklaraltındayatarveuzanıroğlu
![]()
|
|
|
|
#6 |
|
hahahaha
![]() ![]() süperdi hakan
|
|
|
|
#7 |
|
cayar caydırmazoğlu
Abdulhak Satılmışoğlu
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
duran tekerlek
NADİR VERİR satılmış daldı
|
|
|
|
#10 |
|
Miksam Uyanık
![]()
|
|
|
|
#11 |
|
bide diyarbakır'da olan bi vatandaşımızın adı
abdulkadir uçargurbetgezerdiyardiyarellerde bu ismi de unutmamak lazımmmm ![]() Konu fevzi çilkız tarafından (28.08.07 Saat 22:05 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#12 |
|
şemsettin Killibacak
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
sen söledin ya untmayız artık kardeş
|
|
|
|
#14 |
|
satılmış çuval
fatma tıktık güler gülmez melek kelek memeleketimiz bu örnekleri çoğaltmak için bir cennet.... |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Alıntı:
nüfüs cüzdanına nasıl sığmış
|
|
|
|
#16 |
|
ısımız gucunuz geyık bırazda ıyı konulara bakın sıte ye yararlı olun
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
dostum sakın ol herkesın ılgı alanı farklıdır
|
|
|
|
#18 |
|
tşk ederım mehmet böyle yorumları neden yaparlar anlamam cvp dahı vermek ıstemıyorum eger bu siteye ilginç ve farklı konular baslıgı altında konu açılmıssa sitenın böyle şeylere de ıhtıyacı oldugunu göstermekte anlayan anladı mamet !
|
|
|
|
#19 |
|
sadece
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#20 |
|
arkadaşlar illaki böyle konularada ihtiyaç duyulması lazım teşekkür cerenncim.
|
|
![]() |
Bu konuya mesaj yazabilmek ve resimleri rahat görebilmek için üye olmalısınız.
| Seçenekler | |
|
|