| Taziye evleri | Şehitlerimiz | Vefat Listesi | Canlı Yayın - Sohbet ve Radyo | Nizip Haritası | Üye Haritamız | Üye Ol | Şifremi Unuttum |
|
|
| Ana Sayfa |
Köylerimiz
NiZiP |
Turizm Gezi
ZEUGMA |
Okulunuz |
|
İlan ekle | Firmanı Ekle |
Son Mesajlar
Mesajlar |
Kayıt Ol
Şifremi Unuttum |
| Güncel Konularda Yorumlar Nizip'lilerin gündem hakkındaki fikirlerini paylaştıkları bölüm |
|
Cevaplar: 11, Görüntülenme: 398
|
Bu Kategoriye Konu Aç
Email ile gönder
Paylaş
|
Seçenekler |
|
|
||||
|
||||
|
DEPREM VERGİSİ(ÖZEL İLETİŞİM VERGİSİ)
Arkadaşlar 1999 yılı 17 Ağustos günü meydana gelen büyük felaketten sonra, çıkan Özel iletişim Vergisi, diğer adıyla Deprem Vergisi, güya depremden 2 yıl sonra kaldırılacaktı. Bakıyorum şu an yıl 2007 yılı temmuz ayı, deprem vergisi halen devam ediyor, vede kalıcı hale geldi.Bizler birer Türk vatandaşı olarak her şeyimizi gerekirse bu vatana feda ederiz canımızı bile, gözümüzü kırpmadan.Ama şuda varki telefon görüşmelerinin %25 şini bir hiç adı altında devlete vermemiz gerçekten garip geliyor.Sizlerinde bu konu hakkındaki yorumlarınızı bekler Allahın bir daha o felaketi ülkemize yaşatmamasını dilerim.
|
|
|
#2 |
|
felaketi yaşayanlardan biriyim allah kimseye yaşatmasın ancak ülkemizde verilen sözlerin veya yapılacak işlerin hangisi tam ve vaktinde yapıldı bunuda anlardan biri kabul et hemşerim
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ortalık soyguncu dolu. haraç kesenin gasp edenin adı çıkmış...
|
|
|
|
#4 |
|
Bu önemli konunun 2 ay sonra tekrar gündeme gelmesi hoş bir şey, bende unutuldu zannettim. Ama halen telefon ücretlerine %25 fazla ücret ödemeye devam ediyoruz..
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
valla abi ben cep tlf faturamı inceliyeyim konuştuğumdan daha fazla vergi ödüyorum
|
|
|
|
#6 |
|
evet haklısın devlet bunu kaldırır ama yine de bir başka ad altında fazla alır bizlerden...
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Bu Bülkede Konon Verginin Bir Daha Kalkmasini Düşünmeniyorum
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Deli dumrul hikayesi gibi.
Vergi cenneti mi dersiniz yoksa cehennemi mi? Arkadaşlar toplumsal şuur toplumsal bilinç yok ki. Bakın Türkiye Şoforler Federasyonu başkanı çıkıp dese " Ya ÖTV'yi düşürürsünüz yada filan tarihte kontak kapatma eylemi yapacağız." Bir yada bir kaç günlüğüne trafiğin durduğunu düşünün ve tüm Türkiye'de bu sesin getireceği yankıyı düşünün hele. Ama kim katılır bu eyleme bence %2 Çünkü adam üç beş günlük kaybını düşünecektir. Sonra mevzumuz olan Özel iletişim vergisi. Tüm ülkede herkes diyecek ki kardeşim zorunlu hallerin dışında tlf.larımız kapalı kimse arama yapmayacak. vs. vs. Ama millet o kollektif ruha sahip değil ki kardeşim. Madem öyle, aynen devam.
|
|
|
|
#9 |
|
benim duyumlarıma göre ötv kalkmak üzereymiş...
|
|
|
|
#10 |
|
kalkar mustafa kardeş kalkar hiç acele etme
|
|
|
|
#11 |
|
MUSTAFA ABİ ötv KALKSA NOLUR KALKMASA NOLUR ZATEN Bİ ŞEKİLDE ACAYİP ŞEKİLDE KABARIK CEP TLF FATURALARI GELİYO
20 LİRALIK KONUŞUYOSUN SANA GELİYO 45 LİRA VALLAHİ NASIL İŞTİR ANLAYAMADIK ANLIYORUZDA .DEVLET BABAYA SUAL SORULUR MU?HADİ SORDUK İŞİN GÜCÜN YOKSA UĞRAŞ Allahın bir daha o felaketi ülkemize yaşatmamasını dilerim MUSTAFA ABİM BU DUASINDA HAKLIIII aminnnnnnnnnnnnnnn |
|
|
|
|
#12 |
|
valla hakan abi cep tlf faturalarını inceleyeceksin ama
babamın her ay cep tlf faturasını inceliyorum acayip derecede vergiler var aylık abonman ücreti,özel iletişim vergisi,katma değer vergisi vs. hiç tlf ile konuşma zaten kafadan en az 10 ytl borç geliyo...bide konuştun tlf ile ohhoooo kalk faturanın altından 1 milyar fatura geliyo sırf 400 milyona yakını devlete vergi belki tükanlarımızda bile aylık okadar muhasebeye bile vermiyoruzdır burası TÜRKİYE...ne şekilde para alsak die uğraşıyorlar.yakında daa ALLAH'ın havasından da vergi alırlar OKSİJEN TÜKETME VERGİSİ die ![]() |
|
|
![]() |
Bu konuya mesaj yazabilmek ve resimleri rahat görebilmek için üye olmalısınız.
| Seçenekler | |
|
|