| Taziye evleri | Şehitlerimiz | Vefat Listesi | Canlı Yayın - Sohbet ve Radyo | Nizip Haritası | Üye Haritamız | Üye Ol | Şifremi Unuttum |
|
|
| Ana Sayfa |
Köylerimiz
NiZiP |
Turizm Gezi
ZEUGMA |
Okulunuz |
|
İlan ekle | Firmanı Ekle |
Son Mesajlar
Mesajlar |
Kayıt Ol
Şifremi Unuttum |
| Nizipden Duyurular Etkinlikler ilçemizde gerçekleştirdiğiniz veya gerçekleştireceğiniz tüm etkinliklerinizin duyurularını buradan yapabilirsiniz. |
|
Cevaplar: 33, Görüntülenme: 3930
|
Bu Kategoriye Konu Aç
Email ile gönder
Paylaş
|
Kısa Linkler |
|
|
||||
|
||||
|
KUTLU DOĞUM HAFTASI MÜNASEBETİYLE NİZİPTE SEMERKAND GECELERİ DÜZENLENDİ GECEYE ARAŞTIRMACI YAZAR: DOÇ.DR. KEMAL YILDIZ, İLAHİ:ÖMER TOLGA, STAND UP: AHMET GÜLDEREN ŞİİR VE SUNUMUYLA ŞAİR YAZAR SERDAR TUNCER KATILDI GECEYE İLGİ BÜYÜKTÜ AYRICA GECEDE BİR ÇOK ÇEKİLİŞ VE HEDİYELER DAĞITILDI GECE SONUNDA PROGRAMCILAR KİTAPLARINI İMZALADILAR....
-__________________
İNSAF ET! İSRAF ETME! Türkiye'nin yıllık israf bütçesi 700 milyon dolar!!! BİR SEVDAMIZ VAR!!! && Konu Mustafa Bilici tarafından (17.04.07 Saat 17:14 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
Çok güzel bir gece olduğuna eminim keşke bende orta olsaydım
![]()
|
|
|
|
|
|
Eklenti olarak yükleyemi dene...
cevapla birde Gelişmiş var dikkat et gönderir iken gelişmişe tıkla altta eklenti var ordan resmi seç gönder hepsi bu...
|
|
|
|
|
|
Programa bende gittim,gerçekten güzel geçti. Allah hazırlayanlardan ve emeği geçenlerden razı olsun,umarım tekrarı olur.
Ben kimim..? HER IRK IRKIM OLMUŞ…HER RENK RENGİM, HER DİL DİLİM OLMUŞ…IRKÇILIĞIN GİREMEDİĞİ YÜREĞİMDEN SOR BENİ..KİM OLDUĞUMU MERAK EDİYORSAN KAFKAS KARTALI ŞEYH ŞAMİLDEN, KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYÜBİDEN SOR BENİ.. orhancelik27@windowslive.com |
|
|
|
|
![]() |
Bu konuya mesaj yazabilmek ve resimleri rahat görebilmek için üye olmalısınız.
| Kısa Linkler | |
|
|