| Taziye evleri | Şehitlerimiz | Vefat Listesi | Canlı Yayın - Sohbet ve Radyo | Nizip Haritası | Üye Haritamız | Üye Ol | Şifremi Unuttum |
|
|
| Ana Sayfa |
Köylerimiz
NiZiP |
Turizm Gezi
ZEUGMA |
Okulunuz |
|
İlan ekle | Firmanı Ekle |
Son Mesajlar
Mesajlar |
Kayıt Ol
Şifremi Unuttum |
| 001_Ramazan TARHAN |
|
Cevaplar: 9, Görüntülenme: 572
|
Bu Kategoriye Konu Aç
Email ile gönder
Paylaş
|
Kısa Linkler |
|
|||
|
|
|||
|
|
|
|
Ramazan bu konu sadece Birecik-Nizip-Gaziantep için değil Türkiyede yapılan tüm duble yollar için düşünülebilir di ama nedense ya kimsenin aklına gelmedi yada, işlerine gelmedi, bu proje hayata geçirilmeye başlansa Nizip bölgesinde taşımacılar ayaklanacaktır.
|
|
|
|
|
|
Tespit çok güzel. Bu tespitin Ulaştırma bakanlığına iletilmesi lazım.
|
|
|
|
|
|
Proje olarak güzel düşünülmüş. Tarhan abi Gaziantep - Nizip arasına öngördüğün raylı sistem ne kadara maliyeti olacak ? Günlük ne kadar yolcu binerse sistem kendisini amorti eder ? Şuan Gaziantep - Nizip günlük yolcu sayısı kaç ? Bildiğim kadarı ile bu raylı sistem projeleri hazine müsteşarlığı güvencesi ve izni ile yapılıyor ve şehir nüfusu 1 milyon kişiyi geçmesi gerek.
|
|
|
|
|
|
Kimden: burhan bölükbaşı <burhanbolukbasi@gmail.com>
Tarih: 05 Nisan 2010 09:04 Konu: merhaba Kime: tarhan@istanbul-ulasim.com.tr Ramazan bey merhaba; Nasılsınız yazılarınızı ve Nizip sevdanızı dikkat taktirle takip ediyorum ve feyz almaya çalışıyorum.Bende sizler gibi Nizip sevdalısıyım ve Nizip'in 50 yıl sonrasına şimdiden yatırım yapmak gerektiğini düşünüyorum.Bu sebeple kafamdaki projeyi size danışmak istedim. Bu konu ile ilgili bir sorum olacak cevaplayıp yardımcı olabilirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler. Nizipte yer üstünden(taksim deki tramvayın daha yeni modeli gibi) raylı sistem yapılmasıyla ilgili bir proje geliştirmek ve gerekirse sponsor da bulmak için uğraşıyorum. Yapılabilir birşey midir , nasıl yapılmalıdır, km başına bir birim bedel çıkarma şansınız var mıdır , ayrıca yerli üretim(hatta nizip te üretim) mümkün müdür? Görüşmek üzere Burhan BÖLÜKBAŞI Reysaş Holding 0 532 247 53 77 0 312 210 00 50 burhanbolukbasi@gmail.com burhanbolukbasi@mybilet.com
Ramazan TARHAN/HARİTA MÜHENDİSİ Her kişinin kendine ait bir değer yarğısı ve inancı vardır. Bir kişi için önemli olan bir şey başka bir kişi için önemli olmayabilir. Kişileri kendi penceremizden değerlendirirsek sorunlarla karşılaşabiliriz. Yapmamız gereken, kişileri kendi inanç ve değerlerine göre değerlendirmek ve bu değerlere saygı göstermektir. |
|
|
|
|
![]() |
Bu konuya mesaj yazabilmek ve resimleri rahat görebilmek için üye olmalısınız.
| Kısa Linkler | |
|
|