| Taziye evleri | Şehitlerimiz | Vefat Listesi | Canlı Yayın - Sohbet ve Radyo | Nizip Haritası | Üye Haritamız | Üye Ol | Şifremi Unuttum |
|
|
| Ana Sayfa |
Köylerimiz
NiZiP |
Turizm Gezi
ZEUGMA |
Okulunuz |
|
İlan ekle | Firmanı Ekle |
Son Mesajlar
Mesajlar |
Kayıt Ol
Şifremi Unuttum |
| Bayan Bayana :) Sadece bayan üyelerimizin yazabileceği bir alan. Lütfen bay üyeler mesaj yazmasın. |
|
Cevaplar: 7, Görüntülenme: 150
|
Bu Kategoriye Konu Aç
Email ile gönder
Paylaş
|
Seçenekler |
|
|
|||
|
|||
|
Evlilik ağacı
EVLİLİK AĞACI
Yeni evli bir çift vardı. Evliliklerinin daha ilk aylarında, bu işin hiç de hayal ettikleri gibi olmadığını anlayıvermişlerdi. Aslında birbirlerini sevmiyor değillerdi. Son zamanlarda o kadar sık olmasa da, evlenmeden önce sık sık birbirlerini çok sevdiklerine dair ne kadar da dil dökmüşlerdi. Ama şimdilerde, küçük bir söz, ufak bir hadise aralarında orta çaplı bir kavganın çıkmasına yetiyordu. Bir akşam oturup, ilişkilerini gözden geçirmeye karar verdiler. Her ikisi de, boşanmayı istememekle beraber, işlerin böyle gitmeyeceğinin farkındaydılar. Erkek, "Aklıma bir fikir geldi" dedi. "Bahçeye bir agaç dikelim ve eğer bu agaç üç ay içinde kurursa boşanalım. Kurumaz da büyürse bunu bir daha aklımızdan geçirmeyelim. Bu süre içinde de ayrı ayrı odalarda kalalım." Bu ilginç fikir hanımının da hoşuna gitti. Ertesi gün gidip bir meyve fidani aldılar ve birlikte bahçeye diktiler. Aradan bir ay geçti. Bir gece bahçede karşılaştılar. Her ikisinin de elinde içi su dolu birer bidon vardı. SON ZAMANDA ARTAN BOŞANMALAR İNSANLARIN BİRBİRİNE TAHAMÜLSÜZLÜĞÜ ORTADA KALAN ÇOCUKLAR ............SİZİN YOKMU SULANACAK BİR FİDANINIZ |
|
|
#2 |
|
Ben tam 27 senedir evliyim, eşimle en az bir 5 sene de öncesi var yani toplam 32 senedir eşimle birlikteyiz, çok kavgamız oldu ama bizimde bir ağacımız var her zaman birlikte sularız o ağaç biz ölmeden asla solmayacak.
Evlilere tek bir tavsiyem olacak kesinlikle birbirinizle konuşun ve ne olursa olsun geceleri aynı yastıkta uyuyun.
|
|
|
|
#3 |
|
allah daha nice 32 seneler görmeyi nasip etsin..mutluluğunuzu daimi etsin şimdikilerin en ufak şeye tahamülü yok eşler birbirini sabırla dinlemeyi öğrenmeli ...sabırla koruk hela olur..KENDİ VE YUVAMIZIN DEVAMI İÇİN MUTLULUK AĞACINI SULAMAYI UNUTMAYALIM
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Gençler tahammülsüz, en ufak şeyde al yüzüğünü diyorlar, insanın yaşı ilerledikçe hayat arkadaşı çok daha önem kazanıyor, yavrular yuvadan uçunca kalıyorsun baş başa, kimseniz kalmıyor çocuklar zaten bayramdan bayrama belki gelirler, kıymet bilmek lazım.
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
hem evlilikte,hem de öncesinde.Evlilik 24,öncesi+5=29,iki de fidanımız var,sulayıp duruyoruz ,biri bayağı büyüdü...öbürüde epeyce yeşerdi Allah hepsine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.Yastığa gelince,ben hiç yastık kullanmıyorum Müslüm,ne yapmalıyım???? ![]() |
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
Vedat yastıktan aynı yatağı kastetmiştim, gelde sana carfurdan yastık alayım hemde kuş tüyü.
|
|
|
|
#7 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
aynı yastıkda uyumak bu sözü bir arkadaşım daha söylemişti daha o zamnlar bekardım evlenirsen kavğa dahi etsen eşinle akşam aynı yastığa baş koy derdi uzubn yıllar evli kamanın sırnı çözmüş bir abimiz de ayını tavsiyede bulunduğuna göre büyüklerin sözlerini tutmak gerek. tecrübe başka bir şey olamalı
|
|
|
|
|
![]() |
Bu konuya mesaj yazabilmek ve resimleri rahat görebilmek için üye olmalısınız.
Siz normal üyesiniz fakat bu bölüm denetimde. Bu nedenle buraya yazılan her mesaj denetlenerek yayınlanıyor.
| Seçenekler | |
|
|