| Taziye evleri | Şehitlerimiz | Vefat Listesi | Canlı Yayın - Sohbet ve Radyo | Nizip Haritası | Üye Haritamız | Üye Ol | Şifremi Unuttum |
|
|
| Ana Sayfa |
Köylerimiz
NiZiP |
Turizm Gezi
ZEUGMA |
Okulunuz |
|
İlan ekle | Firmanı Ekle |
Son Mesajlar
Mesajlar |
Kayıt Ol
Şifremi Unuttum |
| internet paylaşım ve Pc yardım |
|
Cevaplar: 2, Görüntülenme: 425
|
Bu Kategoriye Konu Aç
Email ile gönder
Paylaş
|
Seçenekler |
|
|
#1 |
|
mail gönderemiyorsanız 25.port kapalı
Outlook Express gibi proğramlardan mail gönderemiyorsanız bunun nedeni Ttnetin hangi akla hizmet ettiğini çözemediğim 25.portu kapatma sebebidir.
25.port kapalı olursa Outlook Express benzeri mail yollama ve alma proğramları ile mail alabiliyor ama gönderemiyosunuz. Şimdilik yolayabiliyorsanız, birkaç güne kadar sizinkide kapanacaktır. Sorunu çözmek için Outlook Express benzeri proğramınıza girip giden smtp yi 25 yerine 587 yapmanız gerekiyor. Ben denedim sorun çözüldü. Fakat sakıncaları varmı bilemiyorum.
|
|
|
|
#2 |
|
sorun olmaz değiştirdikten sonra. ttnetin ne yapmaya çalıştığını kimse anlamıyor. sanırım güvenlik sebebiyle portu değiştirdiler.
Mahmut ÖZDEMİR ----------------------------------------------- Düşmanım, düşmanlığından vazgeçinceye kadar, ben de onun amansız düşmanıyım. ----------------------------------------------- İnsan'a insan olduğu için değilde buşun şusun diye değer verenler aciz mahluklardan başkaları değildir.... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Port 25 : Ajan, Antigen, Email Password Sender - EPS, EPS II, Gip, Gris, Happy99, Hpteam mail, I love you, Kuang2, Magic Horse, MBT (Mail Bombing Trojan), Moscow Email trojan, Naebi, NewApt worm, ProMail trojan, Shtirlitz, Stealth, Tapiras, Terminator, WinPC, WinSpy port 31 Agent 31, Hackers Paradise, Masters Paradise
Kişisel bilgisayar kullanıcıları için outlook kullanmalarını tavsiye etmem zira gelen email ve postalar daha riskli çünkü outlook'ta savunma önlemini sizin almanız tam güvenlikli Virüs programı kullanmanız şart ,ama kişisel kıllanıcılar için hotmail yahoo,Gmail benzeri posta kullanımı daha güvenli posta sağlayıcı sizin güvenliğiniz için öncelikle gelen mesaj ve postaları kendisi herhangi bir zararlıya karşı tarama yapıp size büyük oranda güvenli iletişim ortamı sağlıyor. Ama çok fazla e-mail dosya paylaşımı vb. kullanmak zorunda kalan şirket yada site sahipleri için tabiki outlook iyi ama dikkatli olmak gerekli . Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) ve servis sağlayıcı firmalar, İnternet trafiğinin yavaşlamasındaki en büyük etkenlerden biri olan ve bunun yanında zaman kaybına sebebiyet veren istenmeyen (SPAM) e-postaların önüne geçebilmek adına 15 Nisan 2009 tarihinden itibaren SMTP e-posta gönderi portu olan 25. portu kullanıma kapatma kararı aldı. Bu portun kapatılmasıyla birlikte Outlook ya da Outlook Express gibi e-posta istemcilerden faydalanan kullanıcılar e-posta gönderimi yapamayacaklar. Uygulama ile, her biri 65.000 IP kümesinden oluşan yaklaşık 256.000 adet IP adresinden 25. porta erişim sağlanamayacak ve bu portun yerine 587. port kullanılacak. 587. portu kullanabilmek içinse, giden e-posta (SMTP) sunucusunun port numarasının varsayılan 25 değerini 587 yapmak gerekli. ![]() Port 25 açıklarını ttnet belirtip portu engellemiş, 587 port için nasıl ayarlama yapılması gerektiğide aşağıda verdiğim linkte inceleyebilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayın |
|
|
|
|
![]() |
Bu konuya mesaj yazabilmek ve resimleri rahat görebilmek için üye olmalısınız.
| Seçenekler | |
|
|