Taziye evleri Şehitlerimiz Vefat Listesi Canlı Yayın - Sohbet ve Radyo Nizip Haritası Üye Haritamız Üye Ol  |  Şifremi Unuttum
000 000 KÜTÜPHANE 000 Nizipli Önemli Kişiler 000 Esnaflarımız
000 unutulmayanlar...

Ana Sayfa
Köylerimiz
NiZiP
Turizm Gezi
ZEUGMA
Okulunuz

Yardım
İlan ekle
Firmanı Ekle
Son Mesajlar
Şifremi Unuttum
Esnaflarımız

Cevaplar: 8, Görüntülenme: 1748  
Bu Kategoriye Konu Aç Bu konuyu E-Mail olarak gönder Email ile gönder Paylaş Kısa Linkler
Yayınlayan:
Üye
09.06.05
Diğer Konuları
atilla031 - İCQ üzeri Mesaj gönder atilla031 - AİM üzeri Mesaj gönder atilla031 - MSN üzeri Mesaj gönder atilla031 - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Kütüphane Linkleri
unutulmayanlar...

çok uzaklardada olsak bellegimize yer etmis isimler vardir Nizipte, nohutçu mamet ammi, tatlici yüksel usta,cigerci burhan,serbetçi fayik,eylenceci acir vs. saymakla bitmez,onlar hatiralarimizda ölümsüzlesti, bazan hatirimiza düsünce özlüyoruz hepsini, ne güzel günlerdi...

Düzenleyen - atilla031 Tarih: 12 Haz 2005 22:48:06
Alt 14.06.05 , 15:54  
Bilgin
Üye

Ayrıntıları:

arkada?lar,

?ehirlerde baz? caddelere, bulvarlara veya sokaklara alakas?z, o ?ehre bir defa bile gelmemi? veya oraya hizmet etmemi? ki?ilerin isimlerinin verilmesini anlams?z buluyorum. tabi ki ülkeye hizmeti geçmi? insanlar? onurland?rmak için bunlar yap?l?yor ve bir noktaya kadar hakl? olabilirler ama çok da ileri gitmeyi anlams?z buluyorum. örne?in Nizip'e hizmet etmi? veya ismi duyuldu?unda gözümüzde tatl? hat?ralar canland?ran insanların isimlerini caddelerde veya sokaklarda ya?atmam?z gerekti?ini dü?ünüyorum. ?ehrimize gelen insanların bu isimleri görünce ne dü?ündü?ü önemli de?il zaten belki de bir daha gelmeyecekler. ayr?ca, insan?n ad? ve soyad?yla de?il de lakab?yla soka?a veya caddeye isminin verilmesi gerekir diye dü?ünüyorum. örne?in nohutçu mamet amminin soyad?n?n bilen kaç ki?i vard?r oysa nohutçu mamet ammi deyince herkes tan?r, öyle de?il mi?

ayn? ?ekilde, ki?iler vefat ettikten sonra isimlerinin bir yerlere verilmesini de anlam?yorum. bir günde ne de?i?iyor ki ölümünün hemen ard?ndan isimleri kaz?n?yor caddelere. ?nsan e?er de?erliyse hayattayken de de?erlidir ve Nizip'e hizmet eden herkes de de?erlidir.

belediyemizi bunu dikkate alarak harekete geçmeye davet ediyorum. ??e eski ba?kanlardan ba?layarak yapal?m. fakat ayr?m gözetmeden; ömer pekmez, osman say?n, co?kun özkaya vs. be?eniriz ama be?enmeyiz ama onlar? biz seçtik ve Nizip'e hizmet ettiler. en az?ndan bu ?ekilde onlar? taltif edelim. daha sonra da yukar?dakilere gelelim: nohutçu mamet ammi soka??, tatl?c? yüksel usta caddesi, ?erbetçi fay?k meydan?, vs. ne dersiniz? de?erlerimize biz sahip çıkmazsak kim sahip çıkacak???
Bilgin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.06.05 , 14:31  
atilla031
Üye

Ayrıntıları:

atilla031 - İCQ üzeri Mesaj gönder atilla031 - AİM üzeri Mesaj gönder atilla031 - MSN üzeri Mesaj gönder atilla031 - YAHOO üzeri Mesaj gönder
sevgili arkada??m öneriniz için tesekkür ederim,çok yerinde bir tespitte bulunmu?sunuz,umar?m yetkililerimizde bunu dikkate al?r ve ortak de?erlerimiz olan bu insanlar? henüz hayattayken onurland?r?rlar, belki Nizipte ya?ayanlar biz d??ar?da olanlar kadar duyarl? de?il bizler uzakta oldu?umuzdan dolay? hat?ralar hergün gözümüzde gönlümüzde, ortak de?erimiz olan bu ölümsüz isimleri daha uzun y?llar ya?atmak için haydi yetkililer at?n ad?mlar?m?z? bizlerde size minnettar kalal?m... sevgilerimle. atilla özi?itmez...
Alt 01.03.06 , 22:36  
Kumral Ada
Üye

Ayrıntıları:

Attar Abit, Lokantac? Kara Hac?, K?y?k Metin gibi insanlar Nizip'te unutulmaz ki?ilerdir
Kumral Ada isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.06 , 16:52  
ERARENG
Üye

ERARENG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ayrıntıları:

ERARENG - MSN üzeri Mesaj gönder
"quote" atilla031 demişki:
çok uzaklardada olsak bellegimize yer etmis isimler vardir Nizipte, nohutçu mamet ammi, tatlici yüksel usta,cigerci burhan,serbetçi fayik,eylenceci acir vs. saymakla bitmez,onlar hatiralarimizda ölümsüzlesti, bazan hatirimiza düsünce özlüyoruz hepsini, ne güzel günlerdi...

Düzenleyen - atilla031 Tarih: 12 Haz 2005 22:48:06

arkada? demi? yaa ...
Her?ey bir bir gözümün önünden geçip gidiyor...
yakla??k 10 y?l oldu evet hiç abart?s?z 10 y?l önce Nizipde olmak ve sabah sabah nohut dürümü kuyruguna girmek ...

Okan park?n?n kar??s?ndaki caminin alt?ndaki tatl?c?dan ak?am üstü tatl? yemek ...
Park?n içindeki lahmacuncuda lahmacun yemek ...
Anadolum 1 de atari oynamak...
Evet Lise y?llar?m?n vaz geçilmezlerindendi...

Ben Mevlana Değilim Benim Yanıma Adam Ol Da Gel
ERARENG isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.03.06 , 01:20  
Gökhan Dokuyucu
Kıdemli Üye

Gökhan Dokuyucu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ayrıntıları:

Nerdde o gün abi ya??m?n 18 vurmas?n? ve hiç atariden çıkmamay? isterdim hani 18 küçükler gidemez
ya sanki büyükler gidiyor da neyse uygulamaya tak?lmayay?mi?te çocukluk o zamanlar
atari harika bir ?eydi benim için terminatör vard? ?imdi kapand? ah ah.
Alt 16.12.08 , 17:42  
oktay.cankesen
Üye

oktay.cankesen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ayrıntıları:

oktay.cankesen - MSN üzeri Mesaj gönder
Bu unutulmaz simaların resimlerinide koysak olan arkadaşlardan rica ediyorum
oktay.cankesen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.09 , 14:06  
şükrü çiftçi
Kıdemli Üye

şükrü çiftçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ayrıntıları:

atar abit amcayı biliyorum çok ii bir karekterderdir allah yardımcısı olsun herzaman
şükrü çiftçi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.03.09 , 17:05  
şükrü çiftçi
Kıdemli Üye

şükrü çiftçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ayrıntıları:

Bence attar abit amcanın fotoğrafı belediye önünde boyocalık yapan cengiz abi fotoğrafı çekilebilir gökhan abi bu iş sana düşüyor
şükrü çiftçi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yorum
Bu konuya mesaj yazabilmek ve resimleri rahat görebilmek için üye olmalısınız.
Üye olmak için tıklayın
Eğer zaten üye iseniz, üstten üye girişi yapınız.

Eğer Şifrenizi Unuttunuzsa buraya tıklayarak şifrenizi yenileme sayfanıza gidiniz.
Kısa Linkler

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:07 .

İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan www.nizip.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. www.nizip.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için admin@nizip.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde www.nizip.com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.