| Taziye evleri | Şehitlerimiz | Vefat Listesi | Canlı Yayın - Sohbet ve Radyo | Nizip Haritası | Üye Haritamız | Üye Ol | Şifremi Unuttum |
|
|
| Ana Sayfa |
Köylerimiz
NiZiP |
Turizm Gezi
ZEUGMA |
Okulunuz |
|
İlan ekle | Firmanı Ekle |
Son Mesajlar
Mesajlar |
Kayıt Ol
Şifremi Unuttum |
| internet paylaşım ve Pc yardım |
|
Cevaplar: 5, Görüntülenme: 312
|
Bu Kategoriye Konu Aç
Email ile gönder
Paylaş
|
Seçenekler |
|
|
#1 |
|
duyuru
arkadaşlar www.nizipesnafi.com sitesi açıldı.tüm nizip esnafı bu sitede siz lerde yerinizi alın.ücretsiz üye olun.işyerinizin ,ürünlerinizin ve bilumum ikinci el ürünlerinizin görüntülü reklamını yapalım.iyi çalışmalar(site henüz yapımaşamasındadır önerilerinizi bekliyoruz)
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Şükrü bey
TLF.Rehberi kısmında zaten böyle bir desteğimiz var. Keşke hazırki olanlara destek verseniz.
|
|
|
#3 |
|
şükrü site sahısmı yoksa dernek veya odamı bilgin varmı
cehalet insanı çirkinleştirir. suskunlugum asaletimdendir . her söze cevabım var ama bir söze bakarım sözmü diye birde söyleyene bakarım adammı diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif |
|
|
|
|
|
#4 |
|
www.nizipesnafi.com
sayın nizipliler site bir kaç kişi tarafından yönetiliyo.sizler de işyerinizin fotoğraflı bilgisini bize mail aracılığıyla yolayın anında reklamınız yayınlansın.iyi günler.site yönetimi. www.nizipesnafi.com
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
haberiniz olsun nizipli hemşerilerim
sayın nizipliler www.nizipesnafi.com sitesi açılmıştır.tüm nizip esnafı burada sizlerde yerinizi alın.ücretsiz üye olun işyerinizin ve ürünlerinizin fotoğraflı bilgisini mail olarak yollayın anında reklamnınz yayınlansın.iyi günler
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
nizip esnafları kulak verin buraya
www.nizipesnafi.com sitesi açıldı.siz de ücretsiz üye olun işyerinizin , ürünlerinizin ve bilumum ikinci el ürünlerinizin fotoğraflı videolu reklamını yapalım .hadi hemen tıklayın www.nizipesnafi.com
|
|
|
|
![]() |
Bu konuya mesaj yazabilmek ve resimleri rahat görebilmek için üye olmalısınız.
| Seçenekler | |
|
|