| Taziye evleri | Şehitlerimiz | Vefat Listesi | Canlı Yayın - Sohbet ve Radyo | Nizip Haritası | Üye Haritamız | Üye Ol | Şifremi Unuttum |
|
|
| Ana Sayfa |
Köylerimiz
NiZiP |
Turizm Gezi
ZEUGMA |
Okulunuz |
|
İlan ekle | Firmanı Ekle |
Son Mesajlar
Mesajlar |
Kayıt Ol
Şifremi Unuttum |
| Yazarlarımız & Şairlerimiz |
|
Cevaplar: 13, Görüntülenme: 548
|
Bu Kategoriye Konu Aç
Email ile gönder
Paylaş
|
Kısa Linkler |
|
|
||||
|
||||
|
peygamberimizi anlatan mükemmel eser
Tüm Zamanların Efendisi .
M.Nezir GÜL. Bu kitapta, Allah (cc) 'ın âlemleri yüzü suyu hürmetine yarattığı habibi, kâinatın efendisi Hz. Muhammed (sav) 'in hayatı: 'Özel dünyasında Hz. Muhammed', 'çileli dönemlrde Hz. Muhammed', 'Hicret sürecinde Hz. Muhammed', 'İslam'ın yayılış sürecinde Hz. Muhammed' ve 'Fetih sürecinde Hz. Muhammed' başlıklı yedi bölüm hâlinde ele alınıyor. Her konunun, soru cevap şeklinde ele alınıyor olması okuyuculara kolaylıkla okuyabilme imkânı sağlıyor. İşte kitapta cevaplarını bulabileceğiniz sorulardan birkaçı: - Hz. Muhammed'in fiziki yapısı nasıldı? - Hz. Muhammed peygamber olmadan önce hangi dine mensuptu? Hanif inancı ne demektir? - Hz. Muhammed'in son peygamber oluşu... niçin O'ndan sonra peygamber gelmeyecektir? O'nun görevini kim üstlenmiştir? - Asrı Saadet dönemi ne anlama geliyor? O dönem geride mi kaldı? Tekrar yaşanır mı? - Hz. Muhammed'in çok evliliğinin hikmetleri nelerdir? - Hz. Muhammed günah işlemiş midir? Masumiyet / ismet / zelle ne demektir? Hz. Muhammed Allah tarafından uyarılmış mıdır? Konu nizip.com tarafından (28.07.08 Saat 11:16 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
Sağolsun hocam sayın başkanımıza bir tane hediye getirdi,bana da ayrıca verecekti ama unuttu herhalde
Ben kimim..? HER IRK IRKIM OLMUŞ…HER RENK RENGİM, HER DİL DİLİM OLMUŞ…IRKÇILIĞIN GİREMEDİĞİ YÜREĞİMDEN SOR BENİ..KİM OLDUĞUMU MERAK EDİYORSAN KAFKAS KARTALI ŞEYH ŞAMİLDEN, KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYÜBİDEN SOR BENİ.. orhancelik27@windowslive.com |
|
|
|
|
![]() |
Bu konuya mesaj yazabilmek ve resimleri rahat görebilmek için üye olmalısınız.
| Kısa Linkler | |
|
|