Taziye evleri Şehitlerimiz Vefat Listesi Canlı Yayın - Sohbet ve Radyo Nizip Haritası Üye Haritamız Üye Ol  |  Şifremi Unuttum
000 000 NİZİP... 000 Sorunlarımız Önerilerimiz
000 Sn.Valim Lütfen İlçeye Gelirken Sessiz Geliniz

Ana Sayfa
Köylerimiz
NiZiP
Turizm Gezi
ZEUGMA
Okulunuz

Yardım
İlan ekle
Firmanı Ekle
Son Mesajlar
Şifremi Unuttum
Sorunlarımız Önerilerimiz Nizip vilayet olmayı hakediyor

Cevaplar: 14, Görüntülenme: 491  
Bu Kategoriye Konu Aç Bu konuyu E-Mail olarak gönder Email ile gönder Paylaş Kısa Linkler
Alt 18.10.06, 13:25
admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
admin admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sn.Valim Lütfen İlçeye Gelirken Sessiz Geliniz

http://www.gaziantep.gov.tr/resim/valikucuk.jpg[/IMG] Sayın Valim ilçemizi ziyaretlerinizden onur duyuyoruz.
Fakat geliş ve gidişleriniz sırasında gerek polis arkadaşlarımızın ipek yolundan gideceğiniz yere kadar olan güzergahda, 50 mt.de bir dizilmeleri ve yağmur altında saatlerce bekletilmeleri (vicdanımızı sızlatıyor), gerekse trafiğin altüst olması, yol üzerindeki araçların Nizip tabiri ile pereng pereng dağıtılması ve eski araçların şehre girmekte tereddüt etmeleri (satışlarımızı etkiliyor).

Bizlere ziyaretinizi daha sıkça yapmanız ve geliş gidişlerinizde tedirgin olmamanızı ümid ediyoruz.Bizler eminiz kitedbirlerin bu kadar sıkı olması sizintalimatlarınız değildir.
Saygılarımla, sade bir vatandaş gözüyle..
Alt 18.10.06 , 14:35  
Muharremkaplan
Üye

Ayrıntıları:

Bunun insanların tepkisini cektikleri gun vazgecmeleri gerektigini anlarlar. Ama herkes Valiye ya da diğerlerine medenice tepki vermek yerine sadece arkasındankonuştukları icin kimse, Vali ya da diğer benzeri 'onemli' isimler, bunun istenmeyen bir davranıs oldugunu anlamıyorlar maalesef. Daha acısı da bunu yaparken soyle mesrulastırıyorlar kafalarında. Boyle yapmazsak halk bize saygı gostermiyor. Oysa halk artık eğitimli insanlardan olusuyor ve hiyerarsik iliskiler artık hepimizi rahatsız ediyor.

Edited by - Muharremkaplan on 18.10.2006 15:25:00
Muharremkaplan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.06 , 14:48  
coskun
Kıdemli Üye

coskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ayrıntıları:

Muharrem kardeş halk eğitimli insanlardan oluşmuyor. Millet elinden gelse işini gördüğü dükkanın içine park edecek. Yani bir kaç metre yada birkaç sokak öte park yapılsa olmaz mı?Bir bakıyorsun şu bulvarda 2 araç yan yana park etmiş geçen zorla geçiyor. Halbuki 2-3 metre öteye dursa hiç bişey olmıyacak. Ama adam yorulur ya işini gördüğü dükkanın önünde durmalı. Ya da yolun ortasında iki şöför yan yana dumuş yol babasının malı gibi sohbet ediyor arkdan gelenler işi yoksa beklesin. Hatta gözlerimle gördüm adam su faturası ytıracaknotorunu ta dairenin içine kadar soktu. Dün sayın valimizin ziyareti esnasında sıkıntıya sebep olan tek mevzu maalsef bu. Başka bir gürültü yoktu ki sessizlik isteyelim. Trafik polisleribağırdı durdu. Biz kendimize bağırtmayacağız. Park edeceksen başka müsait bir yere bırakacaksın arabanı azıcık yürüyeceksin.

Sizlere katılmıyorum..

Edited by - coskun on 10/18/2006 3:41:50 PM

Anketimize Katılımınızı Bekliyoruz...
coskun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.06 , 14:55  
Kasım Böler
Kıdemli Üye

Kasım Böler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ayrıntıları:

Bana kalırsa bu biraz da yöneticilerin vatandaş'a baktıkları potansiyelin çeşidine göre değişiklik göstermektedir hatta bunu içine sindirme ve demokrasi ile bağdaştırmak bence mümkün,

Bir ülkedemokrasiyi ne kadar yaşıyor ise devlet erkanının halk arasına giriş çıkış esnasında gerek güvenlik açısından gerek kendini özellikli biri olarak hissetmesiaçısından aldığı tedbirler ona göre artıyor yada azalıyor.

Alt 18.10.06 , 15:20  
Kemal Cengiz
Kıdemli Üye

Kemal Cengiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ayrıntıları:

Kemal Cengiz - MSN üzeri Mesaj gönder Kemal Cengiz - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Bu tür(üst düzeydeki devlet erkanının bu şekilde) gel-git'leri halktan kopukluğun bariz bir göstergesidir.
Kemal Cengiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.06 , 15:44  
sakalli0727
Üye

sakalli0727 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ayrıntıları:

sakalli0727 - MSN üzeri Mesaj gönder

MAALESEF BU HERP VARDI HEPTE OLACAKTIR..
Alt 18.10.06 , 16:47  
ibrahimher
Üye

ibrahimher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ayrıntıları:

Hayır böyle bir şey yeni oluyor. Nizip tarihinde, çok yönetimler oldu ama, Vali beyin karşılanmasında,
bu kadar polislerin yollara barikat kurmaları, sabahtan başlayarak, cadde üzerinde araç parkedenlerin araçlarının
teker teker çektirilmesi, anonslarla o gün akşama kadar, esnafının da, halkının da beyninin şişmesi
yeni yapılan şeylerdir.

Vali beyin böyle yapın gibi bir talimatlarının olması mümkün değildir.
Eğer halkın böylesine rencide olduğunu, sıkıntıya girdiğini bilseler,
mutlak surette engel olacaklardır.

Bunu yapanlarda Vali beye saygı olsun diye yapıyor olabilirler,
Vali bey şehre girerken boş caddeden geçsin gibi bir hususu düşünebilirler.

Aradaki müvazene açısından, orta yolun bulunması gerekir kanaatindeyim.
ibrahimher isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.06 , 22:18  
Orhan Çelik
Kıdemli Üye

Orhan Çelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ayrıntıları:

Orhan Çelik - MSN üzeri Mesaj gönder
Herkes kendince haklıdır,burada olumsuz hiç bir ifade göremedim. Hepiniz doğrusunuz ancak ; gerek Sayın bakanın,gerek Sayın valimizin ve gerekse bir çok üst düzey yetkilinin ilçemize gelişinde,çoğu kez güzergahı çizdiğimi ve hangi yollardan geçilmesi gerektiğini kendim organize etmişimdir. Örneğin bakanlarımızın tüm ziyeretlerinide güzergahı ben çizmişimdir ve ona göre program yapmışımdır,dünkü ziyeret değilde,Sayın valimizin bir önceki ziyaretinde,yine güzergah belirleme ve program düzeni bana aitti. Yani diyeceğim bu tip ziyaretlerde paogram ve güzergah konusunda tecrübeli olmam itibari ile bir kaç kelam yazmam gerektiği kanısındayım.
Şimdi arkadaşlar olaya bide şu yönde bakalım. Ziyarete gelen yetkilinin programı o kadar yoğunki,eğer işin içine birde yoğun trafik girdimi,aksaklık üzerine aksaklık doğuyor. Maalesef bazı vatandaşlarımız,gereken hassasiyeti göstermediklerinden dolayı bu tip uygulamalar sürekli olmuştur ve olacaktır. Bu tip uygulamalar ,Cumhurbaşkanına,bakanlara,generallere ve valilere uygulanır. Artık o kadarda olsun. Büyükşehirbelediye başkanlarına,normal belediye başkanlarına,milletvekillerine,müsteşarlara,dekanlara,rektörlere asla ama asla bu ve buna benzer uygulamalar zaten yoktur ve hiç olmamıştır. Son olarak şunu belirteyim;dünkü programda o kadar sistemli ve düzgün bir karşılama ve tedbirler alınmasına rağmen,sebze hali meydanında aynen sizlerin buyurduğu gibi,halka ve park halindeki araçlara karışılmadı. Uyarı ve ikazlar yapılmadı. Sonuç: Önümüzde seyir halinde giden bir kamyon,adeta inat edercesine Sayın valimizin makam aracına yol vermedi,oysa nezaketen sağa yanaşsaydı daha iyi olmazmıydı. Ve malum kamyon tam askerlik şubesine kadar konvoyun ağırlaşmasına neden oldu. Aynı durum Atatürk bulvarında,Cumhuriyet caddesinde,Mustafa Kökmen bulvarında yaşanmış olsaydı tüm programın saat bazında aksamasına neden olacaktı. Malum süre baya kısıtlıydı,işte program :
(15:00 İLE 18:00 ARASI)
-NİZİP İLÇE KAYMAKAMLIĞI ZİYARETİ
-NİZİP TİCARET ODASI ZİYARETİ
-NİZİP TİCARET BORSASI ZİYARETİ
-NİZİP GAZTECİLER CEMİYETİ ZİYARETİ
-NİZİP ASKERLİK ŞUBESİ ZİYARETİ
-SALKIM KSABASI ZİYARET
-TATLICAK KASABASI ZİYARETİ

orhancelik27@windowslive.com
Orhan Çelik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.10.06 , 04:20  
ibrahimher
Üye

Ayrıntıları:

Tabi sende haklısın.
Ama yanlış anlaşılmazsa ben bir şey ifade edeyim.

Zabıtanın ana caddeden araçları kaldırırken takındığı tavır ve ifade ettiği cümleler
burada çok önem arz eder. Aşırı ses ile anons, bazen azarlamak, nasıl halk tarafından nasıl karşılanır bilemiyorum.
Ayrıca bu sabah sekizden saat:14:00'e kadar sürdüğünü düşünün mesela.
En azından Atatürk bulvarı ve PTT caddesindeki organizde zabıtaların yaya olarak, izah eder bir vaziyetteki
tutumları halkın gönlünü almaya yetecektir.
Ayrıca, bahsettiğiniz kamyon gibi adamlarda çıkacak elbet.
Bunların dili ayrıdır tabi.
Saygılarımla.
Alt 19.10.06 , 15:20  
admin
Üye

admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ayrıntıları:

Sessiz demekde ki kasdım bu değildi aslında ama fazla da üstüne girmeye gerek olmadığını, mesajımın yerini bulduğunu düşünüyorum.

Görüşleriniz bizim için önemlidir
Cumhuriyet Cad. No:3 Nizip/Gaziantep
Tlf:0342 5171254 admin@nizip.com

Site Yardım Konuları
admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.06 , 01:13  
fecrisadık
Üye

Ayrıntıları:

Hepiniz haklısınız.peki ya haksız kim.İşte asıl meselede bu.

Selam ve dua ile.....
Alt 20.10.06 , 02:18  
ibrahimher
Üye

Ayrıntıları:

Sende haklısın fecrisadık.)))

"İLETİŞİMSİZLİK"
Alt 20.10.06 , 02:25  
pala
Üye

pala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ayrıntıları:

pala - MSN üzeri Mesaj gönder
Cem Yılmaz'ın bir televizyon reklamında dediği gibi:

Eğitim şart
Alt 20.10.06 , 02:39  
Ramazan Tarhan
Kıdemli Üye

Ramazan Tarhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ayrıntıları:

Ramazan Tarhan - YAHOO üzeri Mesaj gönder
<div align="justify" Birçok İlde valilik yapan ve milletin gönlünde taht kuranrahmetli Yazığlu'nu buradan anmadan edemeyecegim.Allah Gani Gani Rahmet Eylesin..Belki de Cumhuriyet tarihinde gelmiş tek örnek valiydi.Bazen bir bakarsınız köyün birinde köylüler ile ayran içiyor..Bazen bir bakardınız bir ilçeye gelmiş liseli ögrencilerle valeybol oynuyor..Ve protokol onun için çok çok geri planlarda kalmaktaydı...</div

Her kişinin kendine ait bir değer yarğısı ve inancı vardır.
Bir kişi için önemli olan bir şey başka bir kişi için önemli olmayabilir.
Kişileri kendi penceremizden değerlendirirsek sorunlarla karşılaşabiliriz.
Yapmamız gereken, kişileri kendi inanç ve değerlerine göre değerlendirmek
ve bu değerlere saygı göstermektir.

Ramazan Tarhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.06 , 10:52  
agrin
Üye

Ayrıntıları:

Sayın Valinin ziyaretinde kullanılan güzergahlar zaten İlçemizdeki en yoğun yerler Atatürk bulvarı, PTT caddesi, sebze hali Askerlik şubesi istikameti. buralarda sorun çıkması gayet doğal. fakat zabıtanın bağırıp çağırmasına gerek yok. eğer orada bir yasak varsa medeni bir şekilde sürücüleri uyarıp gideceği yere farklı bir çözüm getirebilir düşüncesindeyim. Yinede Sayın Valinin gelişi ve gidişinde yapılanları abartılı buluyorum. tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-cry[/IMG] .
agrin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yorum
Bu konuya mesaj yazabilmek ve resimleri rahat görebilmek için üye olmalısınız.
Üye olmak için tıklayın
Eğer zaten üye iseniz, üstten üye girişi yapınız.

Eğer Şifrenizi Unuttunuzsa buraya tıklayarak şifrenizi yenileme sayfanıza gidiniz.
Kısa Linkler

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:01 .

İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan www.nizip.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. www.nizip.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için admin@nizip.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde www.nizip.com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.