| Taziye evleri | Şehitlerimiz | Vefat Listesi | Canlı Yayın - Sohbet ve Radyo | Nizip Haritası | Üye Haritamız | Üye Ol | Şifremi Unuttum |
|
|
| Ana Sayfa |
Köylerimiz
NiZiP |
Turizm Gezi
ZEUGMA |
Okulunuz |
|
İlan ekle | Firmanı Ekle |
Son Mesajlar
Mesajlar |
Kayıt Ol
Şifremi Unuttum |
| Sorunlarımız Önerilerimiz Nizip vilayet olmayı hakediyor |
|
Cevaplar: 14, Görüntülenme: 491
|
Bu Kategoriye Konu Aç
Email ile gönder
Paylaş
|
Kısa Linkler |
|
|
||||
|
||||
|
Sn.Valim Lütfen İlçeye Gelirken Sessiz Geliniz
http://www.gaziantep.gov.tr/resim/valikucuk.jpg[/IMG] Sayın Valim ilçemizi ziyaretlerinizden onur duyuyoruz.
Fakat geliş ve gidişleriniz sırasında gerek polis arkadaşlarımızın ipek yolundan gideceğiniz yere kadar olan güzergahda, 50 mt.de bir dizilmeleri ve yağmur altında saatlerce bekletilmeleri (vicdanımızı sızlatıyor), gerekse trafiğin altüst olması, yol üzerindeki araçların Nizip tabiri ile pereng pereng dağıtılması ve eski araçların şehre girmekte tereddüt etmeleri (satışlarımızı etkiliyor). Bizlere ziyaretinizi daha sıkça yapmanız ve geliş gidişlerinizde tedirgin olmamanızı ümid ediyoruz.Bizler eminiz kitedbirlerin bu kadar sıkı olması sizintalimatlarınız değildir. Saygılarımla, sade bir vatandaş gözüyle.. |
|
|
|
|
Muharrem kardeş halk eğitimli insanlardan oluşmuyor. Millet elinden gelse işini gördüğü dükkanın içine park edecek. Yani bir kaç metre yada birkaç sokak öte park yapılsa olmaz mı?Bir bakıyorsun şu bulvarda 2 araç yan yana park etmiş geçen zorla geçiyor. Halbuki 2-3 metre öteye dursa hiç bişey olmıyacak. Ama adam yorulur ya işini gördüğü dükkanın önünde durmalı. Ya da yolun ortasında iki şöför yan yana dumuş yol babasının malı gibi sohbet ediyor arkdan gelenler işi yoksa beklesin. Hatta gözlerimle gördüm adam su faturası ytıracaknotorunu ta dairenin içine kadar soktu. Dün sayın valimizin ziyareti esnasında sıkıntıya sebep olan tek mevzu maalsef bu. Başka bir gürültü yoktu ki sessizlik isteyelim. Trafik polisleribağırdı durdu. Biz kendimize bağırtmayacağız. Park edeceksen başka müsait bir yere bırakacaksın arabanı azıcık yürüyeceksin. Sizlere katılmıyorum.. Edited by - coskun on 10/18/2006 3:41:50 PM
|
|
|
|
|
|
Herkes kendince haklıdır,burada olumsuz hiç bir ifade göremedim. Hepiniz doğrusunuz ancak ; gerek Sayın bakanın,gerek Sayın valimizin ve gerekse bir çok üst düzey yetkilinin ilçemize gelişinde,çoğu kez güzergahı çizdiğimi ve hangi yollardan geçilmesi gerektiğini kendim organize etmişimdir. Örneğin bakanlarımızın tüm ziyeretlerinide güzergahı ben çizmişimdir ve ona göre program yapmışımdır,dünkü ziyeret değilde,Sayın valimizin bir önceki ziyaretinde,yine güzergah belirleme ve program düzeni bana aitti. Yani diyeceğim bu tip ziyaretlerde paogram ve güzergah konusunda tecrübeli olmam itibari ile bir kaç kelam yazmam gerektiği kanısındayım.
Şimdi arkadaşlar olaya bide şu yönde bakalım. Ziyarete gelen yetkilinin programı o kadar yoğunki,eğer işin içine birde yoğun trafik girdimi,aksaklık üzerine aksaklık doğuyor. Maalesef bazı vatandaşlarımız,gereken hassasiyeti göstermediklerinden dolayı bu tip uygulamalar sürekli olmuştur ve olacaktır. Bu tip uygulamalar ,Cumhurbaşkanına,bakanlara,generallere ve valilere uygulanır. Artık o kadarda olsun. Büyükşehirbelediye başkanlarına,normal belediye başkanlarına,milletvekillerine,müsteşarlara,dekanlara,rektörlere asla ama asla bu ve buna benzer uygulamalar zaten yoktur ve hiç olmamıştır. Son olarak şunu belirteyim;dünkü programda o kadar sistemli ve düzgün bir karşılama ve tedbirler alınmasına rağmen,sebze hali meydanında aynen sizlerin buyurduğu gibi,halka ve park halindeki araçlara karışılmadı. Uyarı ve ikazlar yapılmadı. Sonuç: Önümüzde seyir halinde giden bir kamyon,adeta inat edercesine Sayın valimizin makam aracına yol vermedi,oysa nezaketen sağa yanaşsaydı daha iyi olmazmıydı. Ve malum kamyon tam askerlik şubesine kadar konvoyun ağırlaşmasına neden oldu. Aynı durum Atatürk bulvarında,Cumhuriyet caddesinde,Mustafa Kökmen bulvarında yaşanmış olsaydı tüm programın saat bazında aksamasına neden olacaktı. Malum süre baya kısıtlıydı,işte program : (15:00 İLE 18:00 ARASI) -NİZİP İLÇE KAYMAKAMLIĞI ZİYARETİ -NİZİP TİCARET ODASI ZİYARETİ -NİZİP TİCARET BORSASI ZİYARETİ -NİZİP GAZTECİLER CEMİYETİ ZİYARETİ -NİZİP ASKERLİK ŞUBESİ ZİYARETİ -SALKIM KSABASI ZİYARET -TATLICAK KASABASI ZİYARETİ
Ben kimim..? HER IRK IRKIM OLMUŞ…HER RENK RENGİM, HER DİL DİLİM OLMUŞ…IRKÇILIĞIN GİREMEDİĞİ YÜREĞİMDEN SOR BENİ..KİM OLDUĞUMU MERAK EDİYORSAN KAFKAS KARTALI ŞEYH ŞAMİLDEN, KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYÜBİDEN SOR BENİ.. orhancelik27@windowslive.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sessiz demekde ki kasdım bu değildi aslında ama fazla da üstüne girmeye gerek olmadığını, mesajımın yerini bulduğunu düşünüyorum.
|
|
![]() |
Bu konuya mesaj yazabilmek ve resimleri rahat görebilmek için üye olmalısınız.
| Kısa Linkler | |
|
|