Taziye evleri Şehitlerimiz Vefat Listesi Canlı Yayın - Sohbet ve Radyo Nizip Haritası Üye Haritamız Üye Ol  |  Şifremi Unuttum
000 000 KÜTÜPHANE 000 Nizipli Önemli Kişiler 000 Şehitlerimiz
000 Akıma Kapılan Asker şehit Oldu

Ana Sayfa
Köylerimiz
NiZiP
Turizm Gezi
ZEUGMA
Okulunuz

Yardım
İlan ekle
Firmanı Ekle
Son Mesajlar
Şifremi Unuttum
Şehitlerimiz

Cevaplar: 5, Görüntülenme: 2610  
Bu Kategoriye Konu Aç Bu konuyu E-Mail olarak gönder Email ile gönder Paylaş Kısa Linkler
Alt 24.05.08, 18:40
Nrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Nrt Nrt isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Nrt - MSN üzeri Mesaj gönder
Mesaj Akıma Kapılan Asker şehit Oldu

SİİRT’te görev yaptığı karakolda elektrik arızasını gidermeye çalışırken akıma kapılan 22 yaşındaki piyade er Tiryaki’nin şehit olduğu haberi Gaziantep’in Karkamış İlçesi’nde oturan ailesini yasa boğdu
Siirt’in Eruh İlçesi’ne bağlı Bilgili Karakolu’ndaki elektrik arızasını gidermeye çalışırken akıma kapılarak şehit olan Kadir Tiryaki’nin acı haberi, Gaziantep İl Jandarma Komutanı Albay Ali Tapan tarafından ailesine bildirildi. Terhisine 2.5 ay kala şehit olan Tiryaki, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Oğlunun şehit olduğunu duyan ve baygınlık geçiren anne 45 yaşındaki Zekiye Tiryaki’ye sağlık ekipleri müdahale etti. Kadir Tiryaki’nin cenazesinin Gaziantep’te düzenlenen cenaze namazının ardından Karkamış İlçesi’nde toprağa verileceği bildirildi.

-__________________
nrtmedya.com
Alt 08.10.08 , 22:45  
ilknur
Üye

ilknur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ayrıntıları:

Allah rahmet eylesin ruhun şad olsun

ilknur tiryaki
ilknur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.12.08 , 17:25  
nohulu
Üye

Ayrıntıları:

şehitim benim:(

SEVGİLİ YEGENİM
A.KADİR TİRYAKİ 1986 YILINDA DÜNYAYA GELDİ,MUBAREK GECELRIMZDEN KADİR GECESİNDE DUNYAYA MERHABA DEDİ.O DOGDUGU SATLERDE GÖRENLERI IFADSENDE KADİRİN EVİNİN ÜSTÜNDE BEMBEYAZ BIR IŞIK KÜMESİ DURMUS SAATLERCE..KARDESLERININ EN KUCUGU OLNA KADİR ÇOK EFENDIYDI COK TEMIZ YUREKLIYDI ŞEHİTLİK TAM ONUN HAKKIYDI VE HAKKINIDA ALDIDA.COK ŞATAFATLI BIR HAYATI YOKTU ZATEN ŞEHİT OLACAK OLANLARINDA TAMAMI BÖYLE DEGILMIDIR KIKADİRİM MEKANIN CENNETİ ALA OLSUN BİZLERI YAKTIN AMA BILIYOZKI BU YANGIN BIR GUN SÖNECEK.PEYGAMBERIMIN KUCAGINDA BEKLE BIZI ŞEHİTİM.(dogu akd.üniverstsi)MEHMET FERİT TİRYAKİ..

nohulu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.12.08 , 17:35  
nohulu
Üye

Ayrıntıları:

Ruhun şad olsun yegenim

mehmet ferit tiryaki
nohulu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.12.08 , 20:32  
bulent_alkurt
Üye

bulent_alkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ayrıntıları:

Ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber,
Sana âguşunu açmış duruyor Peygamber.

bulent_alkurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.08 , 19:15  
McYeNiLmeZ
Yeni Üye

Ayrıntıları:

Allah Rahmet eyLesin . . . ßiLirim Doguda Gorev Yapmanin ne Kadr Zor oLDugunu . . .
McYeNiLmeZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yorum
Bu konuya mesaj yazabilmek ve resimleri rahat görebilmek için üye olmalısınız.
Üye olmak için tıklayın
Eğer zaten üye iseniz, üstten üye girişi yapınız.

Eğer Şifrenizi Unuttunuzsa buraya tıklayarak şifrenizi yenileme sayfanıza gidiniz.
Kısa Linkler