| Taziye evleri | Şehitlerimiz | Vefat Listesi | Canlı Yayın - Sohbet ve Radyo | Nizip Haritası | Üye Haritamız | Üye Ol | Şifremi Unuttum |
|
|
| Ana Sayfa |
Köylerimiz
NiZiP |
Turizm Gezi
ZEUGMA |
Okulunuz |
|
İlan ekle | Firmanı Ekle |
Son Mesajlar
Mesajlar |
Kayıt Ol
Şifremi Unuttum |
| Sorunlarımız Önerilerimiz Nizip vilayet olmayı hakediyor |
|
Cevaplar: 9, Görüntülenme: 329
|
Bu Kategoriye Konu Aç
Email ile gönder
Paylaş
|
Kısa Linkler |
|
|
|||
|
|||
|
park ve bahceler müdürlüğünün dikkatine
istasyon mah. gölbaşı sok. akdoğan çıkmazında ( orhan beyin evinin arkası) küçük bir park var. tabi park demeye şahit lazım... içinde ne bir çim, ne bir fidan, ne bir kaydırak.... hiçbişey yok. sadece 2 adet salıncak var.. onlarda paslı ve zincirleri kopmamak için zamana karşı direniyor.. osmanlı parkına ayrılan bütrcenin 1000 de 1'i harcanırsa (1/1000) sanırım gayet şirin bir yer olacak.. birkaç bank, biraz fidan, bir salıncak ve bir kaydırak ile mütevazi bir park olur. akşamları yaşlıların oturup sohbet edeceği hoş bir ortam olur kanaatindeyim.. tabii ışıklandırma yapmayı da unutmayalım....
saygılarımla |
|
|
|
|
Müdür beye ileteceğim.
Ben kimim..? HER IRK IRKIM OLMUŞ…HER RENK RENGİM, HER DİL DİLİM OLMUŞ…IRKÇILIĞIN GİREMEDİĞİ YÜREĞİMDEN SOR BENİ..KİM OLDUĞUMU MERAK EDİYORSAN KAFKAS KARTALI ŞEYH ŞAMİLDEN, KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYÜBİDEN SOR BENİ.. orhancelik27@windowslive.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
Programa alınmış zaten,yani müdür beyin programında mevcutmuş.
Ben kimim..? HER IRK IRKIM OLMUŞ…HER RENK RENGİM, HER DİL DİLİM OLMUŞ…IRKÇILIĞIN GİREMEDİĞİ YÜREĞİMDEN SOR BENİ..KİM OLDUĞUMU MERAK EDİYORSAN KAFKAS KARTALI ŞEYH ŞAMİLDEN, KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYÜBİDEN SOR BENİ.. orhancelik27@windowslive.com |
|
|
|
|
![]() |
Bu konuya mesaj yazabilmek ve resimleri rahat görebilmek için üye olmalısınız.
| Kısa Linkler | |
|
|