| Taziye evleri | Şehitlerimiz | Vefat Listesi | Canlı Yayın - Sohbet ve Radyo | Nizip Haritası | Üye Haritamız | Üye Ol | Şifremi Unuttum |
|
|
| Ana Sayfa |
Köylerimiz
NiZiP |
Turizm Gezi
ZEUGMA |
Okulunuz |
|
İlan ekle | Firmanı Ekle |
Son Mesajlar
Mesajlar |
Kayıt Ol
Şifremi Unuttum |
| Meslek Liseleri Tüm meslek liseliler bu alanda buluşuyor. |
Meslek Liseleri |
||
|
|
|
nizip lisesi 1989-90 coğrafya hocamız merhume mualla akarslan ve 6.edb.b sınıfı
murat coşkun(hacimurat) izlenme: 1,383 |
|
Cevaplar: 8, Görüntülenme: 944
|
Bu Kategoriye Konu Aç
Email ile gönder
Paylaş
|
Seçenekler |
|
|
||||
|
||||
|
nizip endüstri meslek lisesi mezunları derneği üye kayıtlarına başlanmıştır
Arkadaşlar derneğimize üye kayıtları başlamıştır.üyelik için dilekçe+nüfüs cüz fot +1 adet fotğraf gereklidir.hiç bir ücret talep edilmemektedir.hazır dilekçeleri dernek başkanımız sefer kayar dan(hükümet konağı karşısı) veya okuldan benimle irtibata geçip alabailirsiniz.unutmayın faaliyetleri yapabilmemiz için çok üyeye ihtiyacımız vardır.arkadaşları duyarlı olmaya davet ediyorum.gördüğünüz mezun durumdaki arkadaşlarıda haberdar edelim
ali-kilic@msn.com |
|
|
#2 |
|
Hocam ben ilçe dışındayım bu istediğiniz belgeleri net üzerinden size göndersem üye olabilir miyim?
Çoğu mezun arkadaşımız ilçe dışında eğer böyle birşey olursa çok iyi olurdu... Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
|
|
|
|
#3 |
|
bu işe sevinirim bende ilçe dışındayım lakin buradan olursa buradan yoksa nizibe izin zamanımızda kayıt yaptırmak istiyorum saygılar mezun yılım 1987
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
okul idaresi tarafından 28 mayıs yada 30 mayıs tarihinde mezuniyet gecesi yapılacaktır.halkoyunları,tiyatro vs de var .ayrıntılar daha sonra belli olacaktır.
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
üyelik işlem resmi bir işlem olup , dilekçe ve de imza gerekeceğinden şahsen müracaat gereklidir.şu ana kadar 22 kişi üye olmuştur.
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Talebimiz özel istek gibi anlaşılmasın ama Okul İdaresi hafta içinde değilde hafta sonu yaparsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Cuma günü akşam da olabilir en azından çalışanlardan Nizip dışından gelecek arkadaşlar için iyi olur.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
okulumuzun kuracak oldugu dernege basarılar fikret sarıkaya
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Merhaba
Hocam nasılsın ben fayat çuhadaroğlu bende ilçe dışındayım üyelik işini net üzerinden yapabilirmiyiz olursa ben hemen üye olurum k i b
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Selamlar tüm beni tanıyan, tanımayan ve de tanımak isteyen dostlara... Ben BÜLENT TAŞKESEN 1992 mezunuyum. Bu derneğe emeği geçen arkadaşlara başarılar dilerim. Ben nizipteyim ve NİZİP TAŞIMACILIK KOOPERATİF BAŞKANIYIM. Bende en kısa zamanda bu derneğe üye olacağım.
saygılarımla. BÜLENT TAŞKESEN |
|
|
|
|
![]() |
Bu konuya mesaj yazabilmek ve resimleri rahat görebilmek için üye olmalısınız.
| Seçenekler | |
|
|