| Taziye evleri | Şehitlerimiz | Vefat Listesi | Canlı Yayın - Sohbet ve Radyo | Nizip Haritası | Üye Haritamız | Üye Ol | Şifremi Unuttum |
|
|
| Ana Sayfa |
Köylerimiz
NiZiP |
Turizm Gezi
ZEUGMA |
Okulunuz |
|
İlan ekle | Firmanı Ekle |
Son Mesajlar
Mesajlar |
Kayıt Ol
Şifremi Unuttum |
| Tarihsel ve Kültürel İncelemeler |
Tarihsel ve Kültürel İncelemeler |
|||
|
|
|
|
|
|
Cevaplar: 21, Görüntülenme: 1377
|
Bu Kategoriye Konu Aç
Email ile gönder
Paylaş
|
Kısa Linkler |
|
|
||||
|
||||
|
Bu isimler yalnızca Nizip'te var...
Küçük bir araştırma yaptım. Çevremde ülkemizin çeşitli bölgelerinden bir sürü arkadaş var. Aşağıdaki insan isimleri yalnızca Nizip ve çevresinde var diyorum.
Ayni Bozan Cahvar Fayat Göğüş (Gök gözlü demekmiş) Halaf (Halef) Kara Memilli Nahsen Numan Nüveren Sadin Şıh Ülfet Hadi siz de yalnızca Nizip'te kullanıldığını düşündüğünüz isimleri yazın. Sitemiz için güzel bir arşiv olur. Ama sizden ricam lakapları ve geleneksel isimlerin Nizip ağzıyla okunuşunu yazmamanız. Kolay gelsin...
-__________________
bireysel emekli, sadece üye... |
|
|
|
|
Şıhey
Şıho Abdi
|
|
|
|
|
|
Fattum
Zöhre Zilhe Hadduç Yumma
Ben kimim..? HER IRK IRKIM OLMUŞ…HER RENK RENGİM, HER DİL DİLİM OLMUŞ…IRKÇILIĞIN GİREMEDİĞİ YÜREĞİMDEN SOR BENİ..KİM OLDUĞUMU MERAK EDİYORSAN KAFKAS KARTALI ŞEYH ŞAMİLDEN, KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYÜBİDEN SOR BENİ.. orhancelik27@windowslive.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
subutay abi ellerinize sağlık tşk ler
saybe güley mücahit cimey hazney bineş
http://img431.imageshack.us/img431/8939/basak2by.jpg Konu başak tarafından (20.04.08 Saat 23:18 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Bence HÖNE başka biryerde yoktur.
|
|
![]() |
Bu konuya mesaj yazabilmek ve resimleri rahat görebilmek için üye olmalısınız.
| Kısa Linkler | |
|
|