| Taziye evleri | Şehitlerimiz | Vefat Listesi | Canlı Yayın - Sohbet ve Radyo | Nizip Haritası | Üye Haritamız | Üye Ol | Şifremi Unuttum |
|
|
| Ana Sayfa |
Köylerimiz
NiZiP |
Turizm Gezi
ZEUGMA |
Okulunuz |
|
İlan ekle | Firmanı Ekle |
Son Mesajlar
Mesajlar |
Kayıt Ol
Şifremi Unuttum |
| Nizipde Spor ve Gençlik Nizip spor ve gençlik konuları |
|
Cevaplar: 80, Görüntülenme: 1008
|
Bu Kategoriye Konu Aç
Email ile gönder
Paylaş
|
Seçenekler |
|
|
#1 |
|
Galatasaray Nickleri
GALATASARAY NİCKLERİ BURAYA LÜTFEN BAŞKA TAKIMLARIN NİKLERİ YER ALMASIN İLK NİCK BENDEN KOLAY GELSİN
![]() ![]() ![]() ![]() 1905 Te Dogdu Askimiz ,sari Kirmizi Akar Kanimiz,cimbombom Feda Olsun Sana Canimiz Olene Kadar Hep Senin Yanindayiz
O Simdi Jandarma ![]() DaqLara Atarız Pusu Haram oLdu Gece Uykusu Jandarmaya Bir Yudum Su Vermezmisin Nizip Kızı..! Konu nizipli_mehmet tarafından (26.10.07 Saat 09:58 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
miksam tşkr abi bu paylaşım icin sen acmasaydın ben acıcaktım walla fenerbahcenin kini gordukten sonra..
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİDE ***...GaLaTaSaRaY...***
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
1905 Te Dogdu Askimiz ,sari Kirmizi Akar Kanimiz,cimbombom Feda Olsun Sana Canimiz Olene Kadar Hep Senin Yanindayiz
O Simdi Jandarma ![]() DaqLara Atarız Pusu Haram oLdu Gece Uykusu Jandarmaya Bir Yudum Su Vermezmisin Nizip Kızı..! Konu miksam1988 tarafından (25.10.07 Saat 19:20 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
size bordo maçında gönülden başarılar
centilmen fenerli
|
|
|
|
#6 |
|
Cimbombom Diyerek Sana Yuz Koyduk, Sarinin Yanina Kirmizi Koyduk, Yillardan Beridir Hep Senin Olduk, Cimbombom Sen Bizim Herseyimizsin
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Avrupa Fatihisin Galatasaray..turkiyenin Gururusun Galatasaray.. Gokte Yildizsin Gonullerde Ay, Bu Senede Sampiyonsun Galatasaray..
|
|
|
|
#8 |
|
Cimbombomum sen cok yasa canim feda olsun sana hic birseye degisilmez senin sevgin bu dunyada.......
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
ηαѕιℓ кι вυ мιℓℓєтιη тα¢ι∂ιя уιℓ∂ιzℓα αу,уυкѕєℓ тαα αяѕα кα∂αя ѕαηℓι gαℓαтαѕαяαу...
|
|
|
|
#10 |
![]()
Konu Hasan Hoca tarafından (29.10.07 Saat 17:00 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
SARININ YANINA KIRMIZI KOYDUK.YILLARDIR BIZ SENIN ESIRIN OLDUK.YAGMURLARDA CAMURLARDA HEP YANINDA OLDUK.CIMBOMBOM SEN BIZIM HERSEYIMIZSINN..........
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
#13 |
|
hocam ellerinize sağlık
|
|
|
|
#14 |
|
Eyvallah Miksam.Eksik olma...
|
|
|
|
#15 |
|
valla bi şarkı sözü vardı tam hatırlamıyorum da bildiğim kadar yazayım
' şampiyonluk nameleri inletiyor samiyeni gerçekleri tarih yazar tarihi de galatasaray'... burası samiyen burdan çıkış yok... ![]()
|
|
|
|
#16 |
|
sarıyla kırmızıyla alnımızın akıyla...
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
|
|
|
#18 | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#19 |
|
avrupa'da Destan Yazdi Aslanlar,fatih'in Aslanlariyla Kukresin Cimbombom!
|
|
|
|
#20 |
|
Cİmbomun yarım sarı kırmızım benım dun senınle yarısan bugun herkes perısan
|
|
|
|
|
![]() |
Bu konuya mesaj yazabilmek ve resimleri rahat görebilmek için üye olmalısınız.
| Seçenekler | |
|
|