Nick veya Email:
Kaydın varmıydı ? =>
Şifremi Unuttum !
  • Giriş / Kayıt

    Subağı Köyü

    Ekleyen coskun
    « Previous Image   |   Next Image »
    hit: 3.725  
    tarafından coskun
     
    Film şeridi 
    cumaka  Subağı Köyü

      Description for Subağı Köyü

    Description by coskun

    coskun

    Subağı Köyü

    Comments for Subağı Köyü (8)

    1. #1 muslum_91
      Cevap: Subağı Köyü
      o köy bizim köyümüzdür
    2. #2
      Misafir 18:17
      Misafir
      Cevap: Subağı Köyü
      kardeş daha çok fotograf yüklersen iyi olur orası benim köyüm çok
      özledim valla
      mehmet çiçek
      sosyal bilgiler ögretmenligi okuyorum
    3. #3 muslum_91
      Cevap: Subağı Köyü
      selam mehmet çiçekben de tüsülmenliyim tanıyamadım da
    4. #4
      Misafir 12:39
      Misafir
      Cevap: Subağı Köyü
      Müslüm kardeş kimlerdesin sen ya bi tanıt kendini ben herkesi tanırımda sizi tanıyamadım o köydekilerin hepsi akrabam oluyor da MEHMET ÇİÇEK AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ OKUYORUM
    5. #5 muslum_91
      Cevap: Subağı Köyü
      Hacı Memey dedem dir
    6. #6
      Misafir 12:57
      Misafir
      Cevap: Subağı Köyü
      iyi tanırım kardaş hacı emmimi kendisi babamı iyi tanır
    7. #7
      Misafir 12:58
      Misafir
      Cevap: Subağı Köyü
      iyi tanırım kardaş hacı emmimi kendisi babamı iyi tanır
    8. #8 aliriza102
      Cevap: Subağı Köyü
      bende sizin hepinizi iyi tanırım dedelerinizi bile tanırım....?
      sülomüslümün torunuyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.