aşağı çardak köyü fındıklı mezrası

Ekleyen salih fırat
« Previous Image   |   Next Image »

aşağı çardak köyü fındıklı mezrası

Görüntüleme: 11.525  
tarafından salih fırat
 
Film şeridi 
SALİH FIRAT  aşağı çardak köyü fındıklı mezrası  Aşağı çardak hakkında bilgi
Printable Version Moderatöre rapor

  Description for aşağı çardak köyü fındıklı mezrası

Description by salih fırat

salih fırat

fırat nehri altında kalan mezra
fıratların köyü

Comments for aşağı çardak köyü fındıklı mezrası (15)

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Showing Comments 1 to 10 of 15  
  1. #1
    15:34
    farukakfırat
    Cevap: aşağı çardak köyü fındıklı mezrası
    Merhaba Salih kardeş,ben kardeş mezranız olan Akfırat çiftliğinden Faruk AKFIRAT.Duygulandırdın beni,az gitmedim oralara.Yazık oldu o verimli topraklardaki güzelim yeşil bahçelere.Geç uyandık uyandığımızda iş işten geçmişti.Şimdi bu fotoğraflarla teselli oluyoruz çok yazık.Slmlar...
  2. #2
    09:28
    salih@firat
    Cevap: aşağı çardak köyü fındıklı mezrası
    mesaj için teşekkürler bende çok üzgünüm fotoğrafların devamı gelecek vidyoları da var bana ulaşabilirsin belki beni tanırsın akfıratlardansan ben şöför yasin fırat ın oğlu salih fırat telefonum
    0542 483 24 53
  3. #3
    09:35
    mustafabakir
    Cevap: aşağı çardak köyü fındıklı mezrası
    ben aşağı çardak köyünden h.hasan oğlu mustafa bakır bende o köyde büydüm geçen yıl gitiğimde baktım akrabalarımı bile tanıyamıyorum yeni nesili hemen karar verdim. bahçe evi yaptım köyüme arkadaşlar bence buluşabileceğimiz antepte köyümüz adına bir dernek kuralım hepinize selamlar.
  4. #4
    14:38
    salih@firat
    Cevap: aşağı çardak köyü fındıklı mezrası
    mehraba mustafa kardeş seninle aynı görüşteyim beni ara.tel:0542 483 24 53
  5. #5
    14:42
    salih@firat
    Cevap: aşağı çardak köyü fındıklı mezrası
    sizden telefon bekliyorum
  6. #6
    Misafir 22:20
    Misafir
    Cevap: aşağı çardak köyü fındıklı mezrası
    selamlar ben veli cumi hamzananın torunu necip benimde az orada anılarım geçmedi salaih abi bende otobüsçü yasin abini az arabasına binmedim şimdi oraları görünce vallal eski günler aklıma geldi babamda baktı çocuklunu hatırladı.veli doğan ve islimin torunu necip herkese selamlar.
  7. #7
    11:19
    olmasın
    Cevap: aşağı çardak köyü fındıklı mezrası
    slm ben çardaktan bir kız sevdim ama olmadı
  8. #8
    01:25
    saziye
    Cevap: aşağı çardak köyü fındıklı mezrası
    merhaba benim hayatimin en guzel gunleri bu koyde gecti, resmi gordugum zaman icim parcalandi. salih beni tanirsin herhalde fadile nin kizi saziye hoscakal...(baska resim varsa onlarida ekler misin?lutfen)
  9. #9
    11:42
    salih@firat
    Cevap: aşağı çardak köyü fındıklı mezrası
    BENDE TEŞEKKÜR EDERİM DEVAMI İNŞALLAH GELECEK. ŞAZİYE HANIM
  10. #10
    12:02
    salih@firat
    Cevap: aşağı çardak köyü fındıklı mezrası
    BENDE TEŞEKKÜR EDERİM SAZİYE HANIM
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211