Tatlıcak

Ekleyen
« Previous Image   |   Next Image »

Tatlıcak

Görüntüleme: 17.819  
tarafından
 
Film şeridi 
Tatlıcak cağıt hakkında bilgi  Tatlıcak  Tatlıcak
Printable Version Moderatöre rapor

  Description for Tatlıcak

Description by

Tatlıcak

Comments for Tatlıcak (13)

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Showing Comments 1 to 10 of 13  
  1. #1
    Misafir 18:58
    Misafir
    Cevap: Tatlıcak
    selamun aleykum ilk once boyle bir sayfa hazirladaniz icin tum emeyi gecen herkese sonzuz sevgilerimi sunuyorum sanki kendimi koyum deymis gibi his etim tabiki ne kadarda olsa o canli ortami yasayamiyoruz ama yinede olsun biraz icimiz neseleniyor ben tum koyumun insanlarina sevgimi saygimi sunuyor buyuklerimin elerinden kucukleriminde gozlerinden operken ben kendimi tanitmayi unuttum koyumu gorunce heycandan BEN MEHMET BAHCECININ OGLU MEHMET HALIL BAHCECIYIM NE YAZIKKI BU GUZEL KOYU 2SENEDE BIR GORUYORDUK INTERNET ORTAMI YOKEN AMA SIMDI HER AN GORME IMKANIMIZ NE KADARDA HER TARAFINI GOREMESEKDE BIR NEFSEDE OLSA HASRETIMIZ GIDIYOR NEDEN DIYE SORAN HEMSERILERIM BUYUKLERIM OLA BILIR MALESEF BEN HOLANDADAYIM O YUZDEN 2SENEDE BIR GORME SANSIMIZ VAR TUM BENIM KOYLUME HEMSERILERIME SONZUZ SEVGILERIMI SAYGILARIMI TEKRAR TEKRAR SUNUYORUM HER HANGI BIR HATAM OLDUYSA AF OLA SAYGILARIMLA BAHCECI AYLESI
  2. #2
    Misafir 16:49
    Misafir
    Cevap: Tatlıcak
    bende bir tatlıcaklı olarak sizin yazınızla gurur duydum
    sana yakışır bir yazı yazmişsın helal olsun abi
  3. #3
    Misafir 13:35
    Misafir
    Cevap: Tatlıcak
    slm cagit halki bu siteye yazilacak okadar cok sey varki yazmakla bitmez paristen mustafa yalcinin oglu mustafa sadece sunu bilmenizi istiyorum HRKES KENDINE YAKISANI YAPAR
  4. #4
    11:19
    antepli_genc21
    Cevap: Tatlıcak
    slm cagıt halkı herkes bilsin cagıt bı butun bolmek istiyenler boldu eskiden birlik vardı ama kalmadı cagıt dedim mi akan sular dereler dururdu nerde eski de kaldi by cagıtlı koyumu seviyorum
  5. #5
    12:34
    antepli_genc21
    Cevap: Tatlıcak
    slm cagıt halıkı hepınıze slm sizleri seviyorum
  6. #6
    18:44
    ceZza
    Cevap: Tatlıcak
    SELAM MUSTAFA HERKES YAKIŞANI YAPAR AMA ADAM OLAN YAPAR ESKİLERDEN BİR DOST MSN ADRESİNİ VERİRSE SEVİNİRİM
  7. #7
    18:49
    ceZza
    Cevap: Tatlıcak
    biz hasret dyiliz cagıda cagıt bize hasret gün gelir devran döner
  8. #8
    01:44
    Rüstem akpinar
    Cevap: Tatlıcak
    tüm cagitli hemselilerime selamlar saygilar dilerim herkese saglik ve mutluluklar dilerim almanyadan ristemi mihemedi hemi hesimi
  9. #9
    17:20
    Rüstem akpinar
    Cevap: Tatlıcak
    tüm cagitlilara hayirli ramazan lar diler
    herkese saglik ve afiyetler diler islerinden
    basarilar
    dilerim herkese saygilarimi arz ederim
    ristemi mihemehi hehi asimi [ [email protected]]
  10. #10
    17:26
    Rüstem akpinar
    tüm cagitlilara hayirli ramazanlar
    diler herkese saglik afiyeller dilerim
    ramazan ayinin tüm insanlik alemine
    baris ve bereketli olmasini dilerim
    ristemi mihemedi hemi asim
    saygilarimla
    [email protected]
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211