Nizip Ticaret Odası nın uyelerine sunduğu hizmet kalitesinin arttırılması ve kalite yonetim sistemlerinin geliştirilmesi amacıyla hazırlanan "Surekli Gelişim Kaliteli Hizmet Projesi T.C. İpekyolu Kalkınma Ajansı'nın 2017 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazandı.

Bu kapsamda "Surekli Gelişim Kaliteli Hizmet Projesi nin genel bilgilendirme toplantısı Nizip Ticaret Odası nda yapıldı.

Duzenlenen toplantıda Nizip Ticaret Odası Genel Sekreteri Serpil Gundoğdu tarafından Projenin faaliyetleri, cıktıları ve projede izlenebilecek yol haritası hakkında katılımcılara bilgiler vererek uygulanacak olan projenin uyelere faydalı olması dileğiyle hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Yurutulecek proje ile TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yonetim Sistemi'nin yeniden yapılandırılarak ISO 9001:2015 standardına geciş icin alt yapısının oluşturulmasının amaclandığını belirten NTO Genel Sekreteri Gundoğdu sozlerini şu şekilde surdurdu: Projemiz ile mevcut kullanılan dokuman ve hizmet sureclerimizin revize edilerek risk tablolarının oluşturulacaktır. Kullanılan sistemlerin TOBB Akreditasyon Sistemi ile entegrasyonunun sağlanarak, Oda'nın kurumsal ve yonetsel kapasitesini arttırmaya ve geliştirmeye yonelik profesyonel uzman desteği ve danışmanlık hizmet alımı yapılmaktadır. Projemiz kapsamında aldığımız danışmanlık hizmeti ile geliştirilecek sistemler Odanın kurumsal yapısının dinamik kalması hususunda kritik nokta olup sistemlerin uygulanması paydaşlarımıza da rol model olması ile NTO ve uyelerinin rekabet gucunun arttırılması acısından oldukca buyuk oneme sahiptir. şeklinde konuştu.

Gercekleşen toplantıya OBEY Verimlilik Yonetim Danışmanları Yusuf Topal, Onur Aydın ve NTO personelleri de katıldı.