TOBB Gaziantep İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gulseren Hulya Akkaya ve kurul uyeleri ile birlikte Nizip Ticaret Odası nı ziyaret etti.

Nizip Ticaret Odası Yonetim Kurulu Başkanı Mehmet Ozyurt tarafından karşılanan TOBB Gaziantep İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve uyeleri, kendilerini kabul ettikleri icin başkan Ozyurt a teşekkur ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nizip Ticaret Odası Yonetim Kurulu Başkanı Mehmet Ozyurt, TOBB Gaziantep İl Kadın Girişimciler Kurulu nun calışmalarını takip ettiklerini soyleyerek, işbirliğine her zaman acık olduklarını bildirdi.

Daha fazla buyumemiz icin ulkemizin kadın girişimcilere ihtiyacı olduğunu vurgulayan NTO başkanı Ozyurt şunları ifade etti, Kadın girişimci sayımızın az olduğunun farkındayız. Nizip Ticaret Odası olarak kadın girişimcimizin sayısını arttırmak icin girişimci kadınlarımıza her turlu desteği vermekteyiz. Gelişmiş ulkelere baktığımız zaman Turkiye de ki girişimci sayısı cok daha azdır, ozellikle kadın girişimcilere baktığımızda gelişmiş ulkelere gore bizim ulkemiz bu sayının cok daha altındadır. Dolayısıyla bizlerinde hem Kadın Girişimcileri hem de Genc Girişimcileri desteklemek onların onunu acmak ve ortak calışmalar yapmak adına Nizip Ticaret Odası olarak bundan onceki donemlerde de bundan sonraki donemlerde de sizlere en yakın destekciniz olacağımızı belirtmek isterim. dedi.

Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Akkaya yaptığı acıklamada, Ulke genelinde kadın girişimci uye sayısının daha da artırılması icin bir takım projeler yaptıklarını belirterek, evinde ureten kadını profesyonel hale getirerek iş hayatına kazandırmak ve ekonomiye katkı sağlamak amacıyla il genelinde calışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini ifade etti.