Nizip Ticaret Odası sponsorluğunda ve İlce Milli Eğitim Mudurluğu işbirliği duzenlenen Ortaokullar Arası bilgi yarışmalarının odul toreni yapıldı.

15 Nisan gunu Nizip Ticaret Odası nda yapılan bilgi yarışması finalinde birinci olan Abdurrahman Ortaokulu, ikinci olan Ali Alkan Ortaokulu İkinci, ucuncu olan Fatma Alkan Ortaokulu ve dorduncu olan Bilal Saide Marufoğlu Ortaokulu oğrencileri bugun odullerini Hatice Seyit Ceker İlkokulu nda duzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramı programı kapsamında protokol uyelerinden aldı.

Odul toreninde birinci olan Abdurrahman Ortaokulu nun yarışmacı oğrencilerine tam altın, ikinci olan Ali Alkan Ortaokulu nun oğrencilerine yarım altın, ucuncu olan Fatma Alkan Ortaokulu nun oğrencilerine ceyrek altın, dorduncu olan Bilal Saide Marufoğlu Ortaokulu nun ise oğrencilerine ceyrek altın ve ayrıca yarışmacı okulların mudurlerine de plaket verildi.

Eğitime yaklaşık onbeş yıldır destek olduklarını belirten Nizip Ticaret Odası Yonetim Kurulu Başkanı Mehmet Ozyurt eğitime boyle bir katkı yaptığımızdan dolayı cok mutluyuz. Geleceğimiz olan cocuklarımız icin eğitime katkılarımız ve bu tur faaliyetlerimiz devam edecektir. Yarışmaya katılan tum okullarımızı tebrik ederim dedi.

Nizip Milli Eğitim Muduru Cengiz Gundeş ise Nizip Ticaret Odası nın eğitime yapmış olduğu katkılardan dolayı Nizip Ticaret Odası na teşekkur ederek Yonetim Kurulu Başkanı Mehmet Ozyurt ta hediye takdim etti.

Torene İlce Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, Garnizon Komutanı Binbaşı Yavuz Oruc, Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Emniyet Muduru Mustafa Yaman, Nizip Ticaret Odası Yonetim Kurulu Başkanı Mehmet Ozyurt, Nizip Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Mahmut Polat, Nizip Ticaret Odası Meclis ve Yonetim Kurulu Uyeleri daire amirleri, okul mudurleri, oğretmenler ve cok sayıda davetli katıldı.