Nizip Ticaret Odası (NTO) seçiminden sonra yönetime seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, beraberindeki heyet ile birlikte Emniyet Müdürü Ömer Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Ömer Aydın'ı ziyarete gelen NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, yönetim kurulu ve üyeleri, Nizip ilçesinin ve ticaretinin kalkınmasına katkıda bulananlar arasında yer alan Nizip Ticaret Odası olarak, Gaziantep ilinde Emniyet hizmetlerindeki değişiklikleri ve yenilikleri memnuniyet verici bulduklarını belirttiler.

NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, NTO'nun her zaman gerek Nizip İlçe Emniyetine, gerekse Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne çalışmalarında destek vermekten mutlu olacaklarını söyledi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Emniyet Müdürü Ömer Aydın ise, "Nizip Ticaret Odası'na çalışmalarında başarılar diliyorum. Nizip ilçesi Gaziantep ilimizin önemli ilçeleri arasındadır. Ticareti, üretimi, sanayileşmesiyle gün geçtikçe genişlemekte ve adından söz ettirmektedir. İl ve ilçelerimiz bir arada bizlerde Gaziantep Emniyeti olarak gelişmeye katkısı olacak çalışmalarda bulunarak huzurun ve güvenliğin teminatı olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak...